Carl Zeiss Conquest V6 1,1-6x24 IR60

7 672.50 lei
(1 magazin)
Odată cu lansarea acestor lunete de ochire, ZEISS stabilește noi standarde în categoria celor mai bune lunete din clasa mijlocie. Fie pentru pândă de seară în condiții de luminozitate scăzută, fie pentru vânătoare la dibuit, cu gonaci sau pentru loviturile la distanțe mari, luneta cu factor de mărire 6x impresionează în orice situație de vânătoare.Transmisia luminoasă excelentă, de cel puțin 92%, acoperirea modernă multistrat T* și câmpul larg de vizibilitate, ...

Descriere


Carl Zeiss Conquest V6 1,1-6x24 IR60

Odată cu lansarea acestor lunete de ochire, ZEISS stabilește noi standarde în categoria celor mai bune lunete din clasa mijlocie. Fie pentru pândă de seară în condiții de luminozitate scăzută, fie pentru vânătoare la dibuit, cu gonaci sau pentru loviturile la distanțe mari, luneta cu factor de mărire 6x impresionează în orice situație de vânătoare.Transmisia luminoasă excelentă, de cel puțin 92%, acoperirea modernă multistrat T* și câmpul larg de vizibilitate, asigură pentru lunetele de ochire din seria ZEISS Conquest V6 o excepțională calitate și claritate a imaginii.Noua lunetă de ochire ZEISS Conquest V6 este soluția perfectă pentru vânătorul activ, care caută o lunetă versatilă cu mare potențial de întrebuințare practică.Profilul subțire și câmpul vizual mare (38m la 100m) asigură ochirea facilă și rapidă a țintelor aflate în mișcare la distanțe mici și medii. Grosismentul maxim efectiv 6.5x este unic în această clasă. Punctul luminos este mic și strălucitor, foarte ușor de utilizat chiar și cu mânuși.


Factor de marire: 1.1-6 x
Diametru obiectiv: 30 mm
Diametru ocular: 45.5 mm
Ajustare dioptrii: -3 / + 2 dpt
Diametru tub: 30 mm
Camp vizual: 38.1 m
Luminozitate: 92 %
Umpluta cu nitrogen: Da
Temperatura optima functionare: -25/50 ° C
Acoperire lentile: LotuTec®
Reticul: 60
Culoare: Negru
Lungime: 290 mm
Greutate: 505 g
Garantie: 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Carl Zeiss Conquest V6 1,1-6x24 IR60 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Carl Zeiss Conquest V6 1,1-6x24 IR60 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.