Carioca Creioane colorate 12 culori cu radiera

Carioca Creioane colorate 12 culori cu radiera
10.28 lei
(1 magazin)
Copiii din zilele noastre au o imaginatie fara limite! De aceea, pentru a-i incuraja sa-si foloseasca imaginatia, am adaugat colectiei noastre de creioane colorate un nou produs, ce poate fi personalizat oricand cu numele utilizatorului. De asemenea, credem ca este binevenit acest produs si pentru adultii care coloreaza, in ultimul timp cartile de colorat pentru adulti fiind tot mai cunoscute. creioane colorate hexagonale echipate cu radiera pentru culori mina fina cu acoperira excele ...

Descriere - Carioca Creioane colorate 12 culori cu radiera


Copiii din zilele noastre au o imaginatie fara limite!

De aceea, pentru a-i incuraja sa-si foloseasca imaginatia, am adaugat colectiei noastre de creioane colorate un nou produs, ce poate fi personalizat oricand cu numele utilizatorului.

De asemenea, credem ca este binevenit acest produs si pentru adultii care coloreaza, in ultimul timp cartile de colorat pentru adulti fiind tot mai cunoscute.

  • creioane colorate hexagonale echipate cu radiera pentru culori
  • mina fina cu acoperira excelenta
  • mina este rezistenta la rupere si cadere

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Carioca Creioane colorate 12 culori cu radiera de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Carioca Creioane colorate 12 culori cu radiera sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.