Cardax Unitate locala pentru controlul accesului in retea pentru 1 usa dublu sens N32R

489,00 lei (1 magazin)
Descriere Cardax N32R Unitate locală pentru controlul accesului în reţea pentru 1 uşă dublu sens ( controlata complet), prin cititor cartelă magnetică/proximitate, cu raportare de evenimente la sistemul CARDAX N32C. Programare în reţea, de la unitatea CARDAX N32C. Sistemul conţine 3 relee 12Vcc@1A, 1 releu 12Vcc@10A, 2 intrări pentru buton cerere acces şi pentru sesizarea stării punctului de acces (prin contact magnetic) şi sursă 12V/1,5A. Exista si v ...

Descriere


Cardax Unitate locala pentru controlul accesului in retea pentru 1 usa dublu sens N32R

Descriere Cardax N32R
Unitate locală pentru controlul accesului în reţea pentru 1 uşă dublu sens ( controlata complet), prin cititor cartelă magnetică/proximitate, cu raportare de evenimente la sistemul CARDAX N32C. Programare în reţea, de la unitatea CARDAX N32C. Sistemul conţine 3 relee 12Vcc@1A, 1 releu 12Vcc@10A, 2 intrări pentru buton cerere acces şi pentru sesizarea stării punctului de acces (prin contact magnetic) şi sursă 12V/1,5A. Exista si versiune pentru turnicheti ( pe baza de comanda).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cardax Unitate locala pentru controlul accesului in retea pentru 1 usa dublu sens N32R de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cardax Unitate locala pentru controlul accesului in retea pentru 1 usa dublu sens N32R sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.