Capcom Resident Evil Village PS5

de la 183.90 lei (2 magazine)
În noua parte din Resident Evil 8 - Village, frica te înconjoară și te aruncă într-un nou capitol al acestui shooter de acțiune și supraviețuire horror! Revenirea, din perspectiva primei persoane, va aduce și un avantaj izbitor în luptă. Fiecare întâlnire este o luptă personală pentru supraviețuirea împotriva dușmanilor înfricoșători, care te obligă să fii permanent atent, să cauți resurse și să descoperi inamici ...

Descriere


Capcom Resident Evil Village PS5

În noua parte din Resident Evil 8 - Village, frica te înconjoară și te aruncă într-un nou capitol al acestui shooter de acțiune și supraviețuire horror!

Revenirea, din perspectiva primei persoane, va aduce și un avantaj izbitor în luptă.Fiecare întâlnire este o luptă personală pentru supraviețuirea împotriva dușmanilor înfricoșători, care te obligă să fii permanent atent, să cauți resurse și să descoperi inamici noi pe un teritoriu necunoscut.

Satul este un loc care își trăiește propria viață, care încearcă adesea să te distrugă ori de câte ori îi descoperi secretele.Caracteristici:

Acțiune la persoana întâi:

- Jucătorul intră în rolul lui Ethan Winters și are parte de lupte corp la corp și o urmărire îngrozitoare, totul văzut la persoana întâi. Fețe cunoscute și inamici noi:

-Chris Redfield a fost mereu un erou în Resident Evil, dar apariția sa în Resident Evil Village lasă să se întrevadă motive sinistre. O mulțime de inamici noi dintr-un sat misterios îl vânează pe Ethan, care încearcă să înțeleagă ce se petrece.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Capcom Resident Evil Village PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Capcom Resident Evil Village PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.