Capcom Resident Evil 2 Remake Ps4

Capcom Resident Evil 2 Remake Ps4
90.63 lei
(1 magazin)
Capodopera, definitoare de gen, "Resident Evil 2" se întoarce, reconstruită complet pentru o experiență narativă mai profundă. Folosind propriul motor RE de la Capcom, "Resident Evil 2" oferă o abordare nouă asupra clasicii saga horror de supraviețuire, cu imagini vizuale uluitoare, cu un sunet impecabil cu inimă. Jucătorii se alătură oficialului poliției rookie Leon Kennedy și studentei colegiului Claire Redfield, care sunt alipiți de un focar dezastruos din Raccoon C ...

Descriere - Capcom Resident Evil 2 Remake Ps4


Capodopera, definitoare de gen, "Resident Evil 2" se întoarce, reconstruită complet pentru o experiență narativă mai profundă. Folosind propriul motor RE de la Capcom, "Resident Evil 2" oferă o abordare nouă asupra clasicii saga horror de supraviețuire, cu imagini vizuale uluitoare, cu un sunet impecabil cu inimă. Jucătorii se alătură oficialului poliției rookie Leon Kennedy și studentei colegiului Claire Redfield, care sunt alipiți de un focar dezastruos din Raccoon City, care a transformat populația în zombi mortali.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Capcom Resident Evil 2 Remake Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Capcom Resident Evil 2 Remake Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.