Capcom Okami HD PS4

Capcom Okami HD PS4
oferte de la
81.41 lei

(4 magazine)
Okami HD, capodopera vizuală caştigătoare la premiile BAFTA şi indrăgită de fani, va fi disponibilă pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Jocul original, lansat in anul 2006, a fost catalogat drept unul dintre cele mai frumoase jocuri create vreodată, iar această nouă versiune, care beneficiază de stilul grafic Sumi-e reactualizat, este şi mai arătoasă deoarece grafica a fost imbunătăţită pentru a profita la maxim de avantajele oferite de rezoluţiile moderne. In Okami H ...

Descriere - Capcom Okami HD PS4


Okami HD, capodopera vizuală caştigătoare la premiile BAFTA şi indrăgită de fani, va fi disponibilă pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Jocul original, lansat in anul 2006, a fost catalogat drept unul dintre cele mai frumoase jocuri create vreodată, iar această nouă versiune, care beneficiază de stilul grafic Sumi-e reactualizat, este şi mai arătoasă deoarece grafica a fost imbunătăţită pentru a profita la maxim de avantajele oferite de rezoluţiile moderne. In Okami HD jucătorii vor prelua rolul lui Amaterasu, zeiţa japoneză a soarelui, intruchipată de Shiranui, un lup alb legendar, care porneşte intr-o aventură pentru a-l invinge pe Orochi, un demon cu opt capete şi un monstru tiran care a transformat lumea intr-un ţinut pustiu. Jucătorii trebuie să folosească abilităţile magice, arsenalul de articole, atacurile şi tehnicile Celestial Brush ale lui Amaterasu pentru a readuce ţinutul Nippon la gloria şi viaţa plină de culoare de altă dată. In timpul călătoriei sale, Amaterasu va sări in ajutorul personajelor ciudate şi intrigante şi se va lupta cu inamici periculoşi pentru a scăpa ţinutul de blestemul lui Orochi. Jucătorii pot alege să joace Okami HD intr-un format modern widescreen sau pot opta pentru formatul 4:3, disponibil in momentul lansării jocului original. Ecranele de incărcare interactive din jocul original sunt de asemenea incluse şi le oferă jucătorilor şansa să caştige colţi de demoni bonus, pe care ii pot transforma in articole in-game.
Gen: Action / Adventure
Platforma: PS4
Limita de varsta: 12+
Greutate Colet: 0.1

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Capcom Okami HD PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Capcom Okami HD PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.