Capcom Mega Man Zero Zx Legacy Collection Nintendo Switch

de la 195.22 lei
(2 magazine)
Șase jocuri pline de acțiune! Colecția prezintă două serii de jocuri, alături de o serie de caracteristici noi, atât pentru fanii de lungă durată, cât și pentru jucătorii noi. Toate cele patru jocuri Mega man Zero, Mega man zx și Mega man zx advent aduc pentru prima dată amestecul lor de acțiune de înaltă octană și platformă precisă. Alăturați-vă Rezistenței drept protagonistul favorit al fanilor, Zero și salvați-l pe Neo Arcadia stăpânind unele dintre cele ...

Descriere


Capcom Mega Man Zero Zx Legacy Collection Nintendo Switch

Șase jocuri pline de acțiune! Colecția prezintă două serii de jocuri, alături de o serie de caracteristici noi, atât pentru fanii de lungă durată, cât și pentru jucătorii noi. Toate cele patru jocuri Mega man Zero, Mega man zx și Mega man zx advent aduc pentru prima dată amestecul lor de acțiune de înaltă octană și platformă precisă. Alăturați-vă Rezistenței drept protagonistul favorit al fanilor, Zero și salvați-l pe Neo Arcadia stăpânind unele dintre cele mai provocatoare și palpitante bătălii de șefe din toate cele patru jocuri din seria Mega man Zero. Având loc la peste 200 de ani de la evenimentele din seria Mega man Zero, apărați pe cei nevinovați de mavericks și descoperiți-vă destinul fie ca protagonistele masculine, cât și cele feminine ale apariției zx și zx.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Capcom Mega Man Zero Zx Legacy Collection Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Capcom Mega Man Zero Zx Legacy Collection Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.