Capcom Mega Man 11 Nintendo Switch

de la 147.93 lei
(2 magazine)
Mega Man 11 Nintendo Switch Mega Man 11 Nintendo Switch este un joc lansat de Capcom, disponibil din data de 02.10.2018. Mega Man s-a intors! Cea mai noua intrare din aceasta serie iconica imbina actiunea clasica, provocatoare cu platforma 2D, cu un nou stil vizual. Noul sistem double Gear imbunatateste viteza si puterea Mega Man, pentru o noua intorsatura a gameplay-ului satisfacator pentru care seria este cunoscuta.. Mult asteptatul geniul raului, Dr.Wily s-a intors ...

Descriere


Capcom Mega Man 11 Nintendo Switch

Mega Man 11 Nintendo Switch
Mega Man 11 Nintendo Switch este un joc lansat de Capcom, disponibil din data de 02.10.2018.
Mega Man s-a intors!
Cea mai noua intrare din aceasta serie iconica imbina actiunea clasica, provocatoare cu platforma 2D, cu un nou stil vizual.
Noul sistem double Gear imbunatateste viteza si puterea Mega Man, pentru o noua intorsatura a gameplay-ului satisfacator pentru care seria este cunoscuta..
Mult asteptatul geniul raului, Dr.Wily s-a intors la caile lui rautacioase si investeste intr-o idee ambitioasa din timpul petrecut la universitatea de roboti.
Binevoitorul Dr.Light decide sa-l imbunatateasca pe Mega Man cu un prototip puternic al lui Wily, cunoscut sub numele de sistem Double Gear, extindandu-si abilitatile pentru cea mai mare lupta, lupta pentru pacea vesnica.
Mega Man 11 Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Capcom Mega Man 11 Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Capcom Mega Man 11 Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.