Capcom Devil May Cry Triple Pack 123 Nintendo Switch

Devil May Cry Triple Pack 123 Nintendo Switch Devil May Cry Triple Pack 123 Nintendo Switch este un produs lansat de Capcom la data de 20.02.2020 Sunteti pregatiti pentru aventura inegalabila care va avea loc in Devil May Cry? Intrati in lupta folosind sabia si armele cu dubla durata pentru a invinge inamicii si a castiga Red Orbs care va vor ajuta pe mai departe! Cu cat mai mult stil, cu atat mai multe red orbs vei primi! Demonii va urasc! In prima par ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Capcom Devil May Cry Triple Pack 123 Nintendo Switch

Devil May Cry Triple Pack 123 Nintendo Switch
Devil May Cry Triple Pack 123 Nintendo Switch este un produs lansat de Capcom la data de 20.02.2020

Sunteti pregatiti pentru aventura inegalabila care va avea loc in Devil May Cry?

Intrati in lupta folosind sabia si armele cu dubla durata pentru a invinge inamicii si a castiga Red Orbs care va vor ajuta pe mai departe!
Cu cat mai mult stil, cu atat mai multe red orbs vei primi!

Demonii va urasc!
In prima parte a seriei Devil May Cry, jucatorul il controleaza pe Dante in timp ce se infrunta cu imparatul Demonului inviat, Mundus.

Jocul introduce abilitatile lui Dante, cum ar fi Devil Trigger, care il transforma pe acesta intr-un demon.

Puteti juca, de asemenea, ca noul personaj, Lucia, care foloseste viteza ca arma impotriva inamicilor, spre deosebire de Dante, care se bazeaza pe putere. Modul bonus, Bloody Palace, face si prima aparitie aici

Caracteristici
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima recomandata: 3 ani+
Devil May Cry Triple Pack 123 Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Capcom Devil May Cry Triple Pack 123 Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Capcom Devil May Cry Triple Pack 123 Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.