Capcom Dead Rising 4

Capcom Dead Rising 4
48.17 lei
(1 magazin)
  Este luna cadourilor in Willamette, Colorado. O invazie misterioasă de prădători periculoşi şi mortali a pus stăpanire pe Willamette Memorial Megaplex Mall şi pe intregul oraş. Alătură-te lui Frank West şi explorează o lume vastă, deschisă inţesată cu zombii periculoşi. Ai la dispoziţie un milion de modalităţi de a-i ucide in incercarea de a descoperi adevărul din spatele invaziei, sau vei muri incercand. Orice şi totul este o armă: O colecţie nouă ...
Intreaba stoc Cost transport de la 18,60 Lei
11.05.2021
22:33

Descriere - Capcom Dead Rising 4


 

Este luna cadourilor in Willamette, Colorado. O invazie misterioasă de prădători periculoşi şi mortali a pus stăpanire pe Willamette Memorial Megaplex Mall şi pe intregul oraş. Alătură-te lui Frank West şi explorează o lume vastă, deschisă inţesată cu zombii periculoşi. Ai la dispoziţie un milion de modalităţi de a-i ucide in incercarea de a descoperi adevărul din spatele invaziei, sau vei muri incercand.

Orice şi totul este o armă: O colecţie nouă de arme şi vehicule şi libertatea de a crea propriile unelte pentru eliminarea zombiilor. Lume deschisă de tip sandbox: Jucătorii vor explora şi vor scotoci lumea deschisă din Willamette, Colorado, in timp ce vor infrunta inamici zombificaţi sau zombii agili care pot ataca de la inălţime.

 EXO Suits: EXO Suits le oferă jucătorilor o armă puternică cu rată de tragere incredibilă pentru a ataca hoardele de zombie.

Detalii tehnice
Caracteristici Platforma XBOX ONE
Gen Action
Data Lansarii 06.12.2016
PEGI +18

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Capcom Dead Rising 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Capcom Dead Rising 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.