Capcom Casti Gaming Pro470 Camo

167.21 lei
(1 magazin)
Casti Gaming Pro470 Camo Casti Gaming PRO470 Camo este un produs lansat de Camo la data de 28.09.2018 Control al volumului in linie pentru reglarea simultana a sunetului pentru Chat & Game. Microfon incorporat si optiune Mic Mute. Pernutele de urechi din piele moale ofera confort si reduc zgomotul ambiental. Banda de sustinere reglabila complet. 1.2 Cablu de masurare cu cablu de conectare la mufa de 3,5 mm., 40mm difuzoare.. Pielea de camuflaj Woodland. Trebuie sa il aveti! ...

Descriere


Capcom Casti Gaming Pro470 Camo

Casti Gaming Pro470 Camo
Casti Gaming PRO470 Camo este un produs lansat de Camo la data de 28.09.2018

Control al volumului in linie pentru reglarea simultana a sunetului pentru Chat & Game. Microfon incorporat si optiune Mic Mute. Pernutele de urechi din piele moale ofera confort si reduc zgomotul ambiental.

Banda de sustinere reglabila complet. 1.2 Cablu de masurare cu cablu de conectare la mufa de 3,5 mm., 40mm difuzoare.. Pielea de camuflaj Woodland. Trebuie sa il aveti!

Caracteristici produs:
  • Greutate: produs licentiat
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Casti Gaming Pro470 Camo

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Capcom Casti Gaming Pro470 Camo de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Capcom Casti Gaming Pro470 Camo sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.