Canvart Reproducere tablou pe pânză Pierre Auguste Renoir, 45 x 70 cm

239.00 lei (1 magazin)
Toți iubitorii de artă și-ar dori să poată avea atmosfera unei galerii private în propria casa. Gata cu pereții goi deasupra canapelei - acum puteți expune o reproducere a unei capodopere de renume mondial, sau o imagine ce surprinde perfect hobby-urile și pasiunile dvs. Pentru un efect vizual casual, puteți sprijini tabloul de un dulap. Puteți obține o imagine modernă combinând câteva tablouri de diferite mărimi. ...

Descriere


Canvart Reproducere tablou pe pânză Pierre Auguste Renoir, 45 x 70 cm

Toți iubitorii de artă și-ar dori să poată avea atmosfera unei galerii private în propria casa. Gata cu pereții goi deasupra canapelei - acum puteți expune o reproducere a unei capodopere de renume mondial, sau o imagine ce surprinde perfect hobby-urile și pasiunile dvs. Pentru un efect vizual casual, puteți sprijini tabloul de un dulap. Puteți obține o imagine modernă combinând câteva tablouri de diferite mărimi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canvart Reproducere tablou pe pânză Pierre Auguste Renoir, 45 x 70 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canvart Reproducere tablou pe pânză Pierre Auguste Renoir, 45 x 70 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.