Canon XA55

13 999.98 lei
(1 magazin)
Senzor CMOS de tip 1,0Senzor CMOS de dimensiuni mari pentru un efect bokeh splendid cu sensibilitate ridicata si zgomot redus. Camera beneficiaza totodata de un nivel imbunatatit al calitatii imaginii Full HD cu procesare HD cu supraesantionare, in timp ce setarea Wide DR permite surprinderea unui interval dinamic larg.Obiectiv 4K de inalta calitate cu zoom 15xOptimizati calitatea imaginilor cu un obiectiv 4K ultra-grandangular de 25,5 mm cu zoom optic 15x si elemente Super UD pentru a ...

Descriere


Canon XA55

Senzor CMOS de tip 1,0Senzor CMOS de dimensiuni mari pentru un efect bokeh splendid cu sensibilitate ridicata si zgomot redus. Camera beneficiaza totodata de un nivel imbunatatit al calitatii imaginii Full HD cu procesare HD cu supraesantionare, in timp ce setarea Wide DR permite surprinderea unui interval dinamic larg.Obiectiv 4K de inalta calitate cu zoom 15xOptimizati calitatea imaginilor cu un obiectiv 4K ultra-grandangular de 25,5 mm cu zoom optic 15x si elemente Super UD pentru a reduce aberatiile cromatice. Exista totodata un sistem avansat de stabilizare a imaginii pe 5 axe pentru a face fata filmarii in miscare sau cu camera in mana.Tehnologie Dual Pixel CMOS AF rapida si precisaXA55/XA50 incorporeaza tehnologia Dual Pixel CMOS AF pentru focalizare automata rapida si precisa pe aproximativ 80 % (pe verticala si orizontala) din senzor. Focalizarea automata cu detectarea fetei si urmarirea tactila permit controlul neintrerupt al focalizarii pentru utilizare intuitiva. Ghidul de focalizare Dual Pixel ofera o interfata grafica pentru a sustine focalizarea manuala.Inregistrare XF-AVC si MP4 pe carduri SDXA55/XA50 accepta inregistrarea in mai multe formate, inclusiv XF-AVC si MP4. Inregistreaza fisiere XF-AVC 4K UHD la 160 Mbps pana la 25P, precum si Full HD la 45 Mbps la 50P/50i/25P. De asemenea, puteti sa inregistrati fisiere MP4 4K la 150 Mbps la 25P si Full HD la 35 Mbps la 50P/25P. Inregistrarea rapida si cu incetinitorul este, de asemenea, posibila in 4K/Full HD pana la 1200x.Compacta si usoara, cu functii profesionaleFunctionalitatea puternica include un mod cu infrarosu – permitand utilizatorilor sa filmeze in conditii in care lumina ambianta este slaba sau lipseste total – si inregistrare simultana de rezerva si comutarea inregistrarii cu doua sloturi pentru carduri SD. Alte caracteristici includ 3G-SDI (doar XA55), inregistrare audio profesionala cu doua terminale XLR si PCM liniar pe 4 canale si consum redus de energie pentru o durata de viata extinsa a bateriei.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon XA55 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon XA55 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.