Canon Speedlite 470EX-AI

Canon Speedlite 470EX-AI
oferte de la
2,399.98 lei

(3 magazine)
Functia AI Bounce automatizeaza fotografierea bounce (cu lumina reflectata) in blit. Aceasta inovatie nemaiintalnita foloseste un blit de test pentru a calcula unghiul perfect pentru o lumina naturala si avantajoasa, in timp ce deplaseaza in mod automat capul motorizat al blitului in pozitia optima pentru obtinerea unei lumini perfecte. Modul complet-automat 1 manevreaza cu grija capatul blitului pentru fiecare fotografie noua, eliminand complicatiile nedorite aparute la fotografie ...

Descriere - Canon Speedlite 470EX-AI


Functia AI Bounce automatizeaza fotografierea bounce (cu lumina reflectata) in blit. Aceasta inovatie nemaiintalnita foloseste un blit de test pentru a calcula unghiul perfect pentru o lumina naturala si avantajoasa, in timp ce deplaseaza in mod automat capul motorizat al blitului in pozitia optima pentru obtinerea unei lumini perfecte. Modul complet-automat 1 manevreaza cu grija capatul blitului pentru fiecare fotografie noua, eliminand complicatiile nedorite aparute la fotografiere.De asemenea, elimina timpul petrecut cu evaluarea incadrarii si cu repozitionarea manuala a capatului blitului. Drept urmare, fotografii cu orice nivel de experienta pot folosi cu incredere si cu rapiditate blitul, putand fi siguri ca Speedlite 470EX-AI ajuta la obtinerea deimagini frumoase, de fiecare data.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon Speedlite 470EX-AI de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon Speedlite 470EX-AI sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.