Canon PRO-1000 ImagePrograf A2

de la 3 699.90 lei
(18 magazine)
Imprimanta format mare 17inch Canon imagePROGRAF PRO-1000, 12 cerneluri: MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO, rezolutie maxima de imprimare 2.400 x 1.200 dpi, memorie 1GB RAM; ecran LCD TFT 320 x 240, 13 taste, 2 LED-uri; interfata USB 2.0 Hi-Speed, retea, WiFI 802.11b/g/n, Wi-Fi Pictbridge; aplicatii: Canon PRINT (iOS sau Android), Pro Gallery Print (iPad), PIXMA Cloud Link, Apple AirPrint, Google Cloud Print; capacitate de alimentare cu hartie: tava spate/alimentare manuala fanta, har ...

Descriere


Canon PRO-1000 ImagePrograf A2

Imprimanta format mare 17inch Canon imagePROGRAF PRO-1000, 12 cerneluri: MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO, rezolutie maxima de imprimare 2.400 x 1.200 dpi, memorie 1GB RAM; ecran LCD TFT 320 x 240, 13 taste, 2 LED-uri; interfata USB 2.0 Hi-Speed, retea, WiFI 802.11b/g/n, Wi-Fi Pictbridge; aplicatii: Canon PRINT (iOS sau Android), Pro Gallery Print (iPad), PIXMA Cloud Link, Apple AirPrint, Google Cloud Print; capacitate de alimentare cu hartie: tava spate/alimentare manuala fanta, hartie simpla 64 - 105 g/m2, hartie speciala Canon max 300g/m2, grosime media : tava 0,1 - 0,3 mm, fanta 0,1 - 0,7 mm; Consumabile: cartuse PFI-1000 MBK/ PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO, cap imprimare MC-20

Rezultate de imprimare extraordinare
 
 
Obtineti rezultate exceptionale cu imagini de un nivel superior. Pastrand calitatea si integritatea fotografiilor, superbele dvs. materiale imprimate va vor impresiona clientii si va vor oferi increderea de a prezenta si de a vinde produsele muncii dvs.
 
Imprimate uimitoare pana la A2
 
 
Bucurati-va de capacitatea de a imprima imagini remarcabile fara margini, in format de pana la A2, fara a face rabat de la calitate. Beneficiati de vitezele ridicate de imprimare si de acuratetea culorilor: cu o diversitate de tipuri de suport, de la hartie lucioasa, mata, de arta și panza, veti beneficia in mod sigur de aspectul și de senzatia dorite.
 
Mai multe detalii si culoare decat pana acum
Cu noul sistem LUCIA PRO cu 12 cerneluri, imaginile dvs. vor fi reproduse cu fidelitate pe materialul imprimat. Un material nou dezvoltat cu micro capsule pentru cerneala LUCIA PRO asigura niveluri inalte de calitate a culorii, cu o gama cromatica mai extinsa si mai multe detalii decat inainte. O gama variata si dinamica de culori si detalii in zonele intunecate va contribui la preluarea tuturor subtilitatilor din fotografiile dvs., de la imprimate 4x6” si pana la A2.
 
Reflexia imbunatatita a luminii si efect metalizat redus
 
 
Tehnologia pentru cerneala Chroma Optimizer contribuie la obtinerea unei straluciri uniforme la imprimarea pe hartie lucioasa. Prin aplicarea peste imaginea imprimata, Chroma Optimizer regleaza reflexia suprafetei, pentru a oferi o reproducere naturala a culorilor pe materialul imprimat final. Aceasta creeaza imagini cu o densitate profunda de negru si previne efectul metalizat nedorit pe materialele imprimate.
 
Imprimate alb-negru superbe
 
 
Puteti realiza imprimate alb-negru fantastice cu ajutorul tonurilor neutre datorita sistemului de cerneluri LUCIA PRO, care dispune de patru cerneluri monocrome dedicate, negru fotografic, negru mat, gri si gri fotografic.
 
Rezultate la viteza inalta cu utilizare exceptional de usoara
 
Design profesional si functional
 
 
Imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 mosteneste linia rosie de la gama EOS, un simbol al calitatii exceptionale. Datorita designului profesional si functional, acest model de birou va fi o inspiratie pentru fotografii profesionisti si amatori deopotriva. Acesta are o carcasa rigida pentru a asigura injectia precisa de cerneala si o tava suplimentara pentru alimentarea manuala, care va permite sa lucrati cu tipuri de hartie mai grea.
 
Eficienta marita la utilizarea pentru volum mare
 
 
Rezervoarele de cerneala de mare capacitate, de 80 ml, reduc necesitatea inlocuirii frecvente a cernelii, iar un cartus de intretinere usor de inlocuit mareste eficienta pentru utilizatorii de materiale imprimate in volume mare. Toate cele 12 cerneluri sunt usor de incarcat prin partea din fata a imprimantei si se afla in spatele unui capac care se inchide in jos.
 
Economisiti cerneala si timp
Duzele exclusive pentru negru mat si negru fotografic previn irosirea cernelii si a timpului atunci cand se comuta in functie de tipul de suport folosit.
 
Flux de lucru continuu, de la intrare si pana la iesire
Fluxul de lucru pentru imprimare cu exploratorul Canon, Clive Booth
 
 
Clive Booth fotografiaza in formatul RAW pentru o calitate superioara a imaginilor! Puteti transfera imagini si imprima direct de pe camere foto care accepta Wireless PictBridge
 
 
Clive Booth importa fisierele in software-ul ales, Lightroom, si incepe procesul de post-productie
 
 
Alegea hartiei este esentiala: alegeti intotdeauna hartia care reprezinta cel mai bine fiecare imagine. imagePROGRAF PRO-1000 asigura alimentare manuala usoara
 
 
Realizati reglaje finale mai detaliate cu plug-inul Print Studio Pro de la Canon, legatura perfecta de flux de lucru intre imagine si imprimatul final
 
 
Chroma Optimizer, de pe imprimatul din mana stanga a lui Clive, asigura reducerea efectului metalizat, stralucire uniforma si reproducerea naturala a culorilor
 
 
Clive Booth isi verifica imprimatele sub o lumina de vizualizare in culori echilibrate, esentiala pentru calitatea imprimatelor
 
 
imagePROGRAF PRO-1000 realizeaza imprimate A2 superbe, fara margini albe si pe toata suprafata, in doar sase minute
 
 
Setari flexibile si gestionarea culorilor
 
 
Plug-inul Print Studio Pro de la Canon asigura o configuratie noua a ecranului, care faciliteaza reglarea setarilor imprimantei, ale hartiei, de configuratie si culori, pentru a contribui la realizarea de materiale imprimate de cea mai buna calitate. Puteti crea setari preferate care va convin si la care puteti reveni iarasi si iarasi. Gestionarea culorilor este mai simpla ca oricand, cu o caseta simpla care permite selectarea profilului ICC, cu intentia de redare si o caracteristica absolut noua pentru a permite remedierea soft.
 
Plug-in Print Studio Pro actualizat
Plug-inul Print Studio Pro este legatura perfecta de flux de lucru intre imagini si produsul imprimat finit. Noua functie a plug-inului de „Reproducere a contrastului” asigura imagini cu nivel inalt de detalii de imprimat cu un nivel incredibil de acuratete si claritate.
 
Grad sporit de utilitate in cadrul fluxului de lucru
Imbunatatiti-va productivitatea si eficienta cu ajutorul conectivitatii wireless si la cloud. Pur si simplu descarcati aplicatia Canon PRINT pe dispozitivul dvs. iOS sau Android sau imprimati prin intermediul conexiunii Wi-Fi a laptopului sau PC-ului. Camerele compatibile PictBridge permit inclusiv imprimarea directa prin Wi-Fi.
 
Fluxul de lucru „Fidelitate de cristal” Canon
 
 
imagePROGRAF PRO-1000 permite utilizatorilor camerei Canon EOS sa isi imprime cu incredere imaginile, utilizand software-ul integrat de fotografie si imprimare: Digital Photo Professional si plug-inul Print Studio Pro. Acest flux de lucru unic de intrare-iesire Canon permite utilizatorilor sa isi editeze si sa isi imprime imaginile realizate cu ajutorul camerei Canon EOS, pastrand in același timp detaliile si claritatea originale din momentul realizarii imaginii.

0608C025AA
Detalii tehnice
DenumireModelPRO-1000
CaracteristiciTip hartieHartie simpla
Hartie fotografica lucioasa superioara II
Hartie fotografica Pro Platinum
Hartie fotografica Pro Luster
Hartie fotografica semilucioasa superioara
Hartie fotografica Pro Premium mata
Hartie fotografica mata
Alte tipuri de hartie pentru realizari artistice, panza ?i hartie fotografica lucioasa
TipInkjet
Format suportatA5, A4, A3, A3+, A2, B5, B4, B3, 4x6", 5x7", 8x10", 10x12", 14x17", 17x22", LTR, LGL, LDR
Viteza de printare alb/negruA2 (LU-101): aprox. 3 min./35 sec.
A2 (PT-101): aprox. 6 min.
Viteza de printare colorA2 (LU-101): aprox. 3 min./35 sec.
A2 (PT-101): aprox. 6 min.
Rezolutia la printarea alb/negru2400 x 1200 dpi
Rezolutia la printarea color2400 x 1200 dpi
DiverseConectivitateUSB
Retea
Wi-fi
Memorie1 GB
WirelessDa
Consumabile compatibileConsumabilRezervoare de cerneala LUCIA PRO: PFI-1000 MBK/ PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO
Sisteme de operareSO MicrosoftWindows pe 32 de biti: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Windows Server 2008
Windows pe 64 de biti: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Windows Server 2008/2008R2, Windows Server 2012/2012R2
SO AppleOS10.7.5 - OS10.10.x
Caracteristici fiziceConsumConsum energie (aproximativ 37 W)
Consum in standby (aproximativ 2,5 W)
Alimentare oprita (aproximativ 0,4 W)
Acustic41 dB(A)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon PRO-1000 ImagePrograf A2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon PRO-1000 ImagePrograf A2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.