Canon Pixma G4411

de la 1 524.87 lei (2 magazine)
Multifunctional inkjet CANON Pixma G4411 CISS Imprimanta productiva, 4-in-1 cu Wi-Fi si posibilitatea de conectare la dispozitive inteligente si cloud, ADF pentru 20 de coli si randament foarte inalt de pagini pentru imprimare la costuri reduse. Imprimanta 4-in-1 inteligenta si productiva cu Wi-fi, pentru imprimare la costuri reduse Bucurati-va de imprimarea de acasa in volume mari, la inalta calitate si la costuri reduse, utilizand aceasta imprimanta puternica, compacta ...

Descriere


Canon Pixma G4411

Multifunctional inkjet CANON Pixma G4411 CISS

Imprimanta productiva, 4-in-1 cu Wi-Fi si posibilitatea de conectare la dispozitive inteligente si cloud, ADF pentru 20 de coli si randament foarte inalt de pagini pentru imprimare la costuri reduse.

Imprimanta 4-in-1 inteligenta si productiva cu Wi-fi, pentru imprimare la costuri reduse

Bucurati-va de imprimarea de acasa in volume mari, la inalta calitate si la costuri reduse, utilizand aceasta imprimanta puternica, compacta cu Wi-Fi, rezervoare reincarcabile si 4 functii (imprimare, copiere, scanare si fax), cu randament inalt privind volumul de pagini, usor de conectat la dispozitive inteligente si cloud, si cu un ADF pentru 20 de coli.

Randament incredibil

Beneficiati de imprimare foarte rentabila si productiva, cu randamente inalte* de pana la 12000 de pagini de la 2 recipiente de cerneala neagra sau de pana la 7000 de pagini dintr-un singur set de recipiente cu cerneala color.

Imprimari de inalta calitate

Imprimati documente de inalta calitate cu ajutorul tehnologiei FINE de la Canon si a sistemului de cerneluri hibride, cu cerneala neagra pe baza de pigment pentru documente clare si cerneluri color pe baza de coloranti pentru imagini vii fara chenar in format de pana la A4.

Conectivitate fara efort

Imprimati si scanati prin wireless de pe dispozitive inteligente, utilizand aplicatia Canon PRINT, sau imprimati fara alte aplicatii suplimentare datorita compatibilitatii cu Apple AirPrint® (iOS) sau Mopria® (Android).

Imprimanta 4-in-1 compacta si fiabila

Aceasta imprimanta 4-in-1 compacta si usor de utilizat cu functii de imprimare, copiere, scanare si fax se potriveste in orice casa sau birou si face fata cu usurinta volumelor mari de imprimare, datorita sistemului de cerneluri reincarcabil si foarte durabil.

Productiv si versatile

Copiati, scanati sau trimiteti prin fax fara efort documente cu mai multe pagini, utilizand ADF-ul cu 20 de coli.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon Pixma G4411 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon Pixma G4411 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.