Canon Parasolar ET-77 Pentru RF 85mm F2 MACRO IS STM

239.00 lei
(1 magazin)
Parasolarul ET-77 de la Canon se potriveste cu obiectivul RF 85mm f 2 Macro IS STM Lens si ajuta la blocarea luminii solare sau a altor surse de lumina pentru a preveni aparitia reflexiilor nedorite in interiorul lentilei, dar si zgarierea. Parasolarul ofera, de asemenea, protectie suplimentara obiectivului impotriva impacturilor accidentale, loviturilor sau zgarieturilor. ...

Descriere


Canon Parasolar ET-77 Pentru RF 85mm F2 MACRO IS STM

Parasolarul ET-77 de la Canon se potriveste cu obiectivul RF 85mm f 2 Macro IS STM Lens si ajuta la blocarea luminii solare sau a altor surse de lumina pentru a preveni aparitia reflexiilor nedorite in interiorul lentilei, dar si zgarierea. Parasolarul ofera, de asemenea, protectie suplimentara obiectivului impotriva impacturilor accidentale, loviturilor sau zgarieturilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon Parasolar ET-77 Pentru RF 85mm F2 MACRO IS STM de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon Parasolar ET-77 Pentru RF 85mm F2 MACRO IS STM sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.