Canon MF443DW

de la 2 069.00 lei (19 magazine)
Păstrați-vă afacerea să funcționeze fără probleme cu o imprimantă laser 3-in-1 robustă. Împingeți productivitatea cu viteze rapide de imprimare A4 de până la 38 ppm, scanare cu două fețe cu două fețe și imprimare pe două fețe și îmbogățiți-vă forța de muncă cu viteze simplificate și personalizate. Personalizați imprimanta pentru a se potrivi cu nevoile afacerii dvs. cu biblioteca de aplicații și automatizați sarcinile zilnice sau persona ...

Descriere


Canon MF443DW

Păstrați-vă afacerea să funcționeze fără probleme cu o imprimantă laser 3-in-1 robustă. Împingeți productivitatea cu viteze rapide de imprimare A4 de până la 38 ppm, scanare cu două fețe cu două fețe și imprimare pe două fețe și îmbogățiți-vă forța de muncă cu viteze simplificate și personalizate. Personalizați imprimanta pentru a se potrivi cu nevoile afacerii dvs. cu biblioteca de aplicații și automatizați sarcinile zilnice sau personalizați funcțiile de pe panou. Controlul nu ar putea fi mai simplu folosind ecranul tactil color de 12,7 cm sau prin intermediul unui dispozitiv inteligent - conectivitatea wireless perfectă înseamnă că puteți tipări, scana, copia și conecta la cloud¹ prin aplicația Canon PRINT sau puteți imprima imediat cu AirPrint (iOS) și Mopria (Android). Pentru securitate, profitați de Secure PIN Printing.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon MF443DW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon MF443DW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.