Canon EOS 2000D + EF-S 18-55mm IS II f/3.5-5.6

de la 1 949.00 lei
(23 magazine)
Avansati la povestiri DSLR, spuse fara efortCreati cu usurinta imagini detaliate la calitate DSLR si filmari cinematice Full HD, chiar si in conditii dificile de iluminat redus, cu ajutorul EOS 2000D de 24,1 megapixeli. Partajati instantaneu si fotografiati de la distanta prin Wi-Fi, NFC  si aplicatia Canon Camera Connect.Canon EOS 2000DSimplu si intuitiv, DSLR-ul ideal pentru prima achizitie, pentru crearea si partajarea amintirilor, cu o estompare superba de fundal.Fotografii su ...

Descriere


Canon EOS 2000D + EF-S 18-55mm IS II f/3.5-5.6

Avansati la povestiri DSLR, spuse fara efortCreati cu usurinta imagini detaliate la calitate DSLR si filmari cinematice Full HD, chiar si in conditii dificile de iluminat redus, cu ajutorul EOS 2000D de 24,1 megapixeli. Partajati instantaneu si fotografiati de la distanta prin Wi-Fi, NFC  si aplicatia Canon Camera Connect.Canon EOS 2000DSimplu si intuitiv, DSLR-ul ideal pentru prima achizitie, pentru crearea si partajarea amintirilor, cu o estompare superba de fundal.Fotografii superbe, filme de calitate cinematograficaTreceti la un senzor de 24,1 de megapixeli care dispune de o suprafata de pana la 19 ori mai mare decat majoritatea smartphone-urilor*** pentru a surprinde povesti cu o minunata estompare de fundal, chiar si in conditii dificile de iluminat.Creativitate fara efortBucurati-va de fotografierea ghidata in timp real cu modul Creativ automat si adaugati finisaje unice cu filtre creative. Pur si simplu indreptati camera spre subiect si fotografiati cu rezultate excelente, cu ajutorul modului Scena inteligenta automata.Fotografiati cu incredereSurprindeti momentul exact asa cum vi-l amintiti cu focalizarea automata precisa, viteza de 3 cps si procesare DIGIC 4+. Bucurati-va de incadrare usoara cu vizorul optic si admirati rezultatele pe un ecran LCD de 7,5 cm.Distribuire usoara si capturarea de la distantaTransferati-va instantaneu povestile pe dispozitivul inteligent, pentru partajare usoara pe retelele de socializare sau creare de copii de rezerva in cloud irista si fotografiati de la distanta prin Wi-Fi, NFC si aplicatia Canon Camera Connect.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon EOS 2000D + EF-S 18-55mm IS II f/3.5-5.6 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon EOS 2000D + EF-S 18-55mm IS II f/3.5-5.6 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.