Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

de la 10 946.32 lei
(7 magazine)
Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM este un zoom superangular dedicat aparatelor foto canon Full Frame, oferind un unghi de cuprindere extrem de generos, alaturi de o luminozitate exceptionala.Aceste lucruri recomanda Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM pentru cadrele largi, peisaj, fotografie de grup, arhitectura, facand acest obiectiv o piesa importanta in trusa orcarui fotograf.Acest obiectiv va ofera o calitate exceptionala a imaginii, multumita elementelor optice cu dispersie scazuta, a e ...

Descriere


Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM este un zoom superangular dedicat aparatelor foto canon Full Frame, oferind un unghi de cuprindere extrem de generos, alaturi de o luminozitate exceptionala.Aceste lucruri recomanda Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM pentru cadrele largi, peisaj, fotografie de grup, arhitectura, facand acest obiectiv o piesa importanta in trusa orcarui fotograf.Acest obiectiv va ofera o calitate exceptionala a imaginii, multumita elementelor optice cu dispersie scazuta, a elementelor asferice si a multiplelor tratamente. Luminozitatea excelenta F2.8 si distanta focala de 16-35mm va ofera o versatilitate extraordinara intr-o serie variata de contexte pentru fotografiere.Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM poate fi folosit deopotriva pe aparatele foto cu senzor format APS-C cat si pe cele Full Frame sau pe film.Obiectivul dispune de o constructie robusta si un sistem complex de garnituri, conferindu-i rezistenta la umiditate si praf.• Diafragma maxima: f/2.8• Diafragma cu 9 lamele rotunjite• Tratament antireflex• Izolat la umezeala si praf• Tratament cu fluorina• Motor ultrasonic (USM)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.