Candy GVS C9DE-S

1 360.12 lei (1 magazin)
Detalii Echipamentul este incadrat in clasa de eficienta energetica "B” care reduce cantitatea de consum de energie electrica de fiecare data cand este utilizat. Acest lucru va ajuta sa economisiti bani la facturile de energie electrica. Prin functia “Pornire intarziata” puteti seta programarea pentru noapte cand energia ai tarife avantajoase la energie. Smart Touch ofera o solutie inteligenta, care functioneaza la fel de simplu ca un sistem de plati fara contact, utiliz ...

Descriere


Candy GVS C9DE-S

Detalii

Echipamentul este incadrat in clasa de eficienta energetica "B” care reduce cantitatea de consum de energie electrica de fiecare data cand este utilizat. Acest lucru va ajuta sa economisiti bani la facturile de energie electrica.

Prin functia “Pornire intarziata” puteti seta programarea pentru noapte cand energia ai tarife avantajoase la energie.

Smart Touch ofera o solutie inteligenta, care functioneaza la fel de simplu ca un sistem de plati fara contact, utilizand un smartphone Android, puteti controla, monitoriza si gestiona aparatul prin intermediul dispozitivului dvs. mobil prin intermediul aplicatiei Candy Simply Fi.

Cu tehnologia inteligenta Sensor Dry va permite sa setati nivelul de uscare dorit si uscatorul se opreste automat dupa atingerea acestui nivelului.

Specificatii

Prezentare generala

Condensator uscator.
Capacitate maxima de uscare 9 kg.
12 programe de uscare.
Dimensiuni H85, W59.5, D61cm.
Pornire intarziata 9 ore
Indicator de rezervor plin
Indicator timp ramas
Display digital
Nivel zgomot: 69 dB(A)

Caracteristici

Optiune anti incretire.
Incarcat pe jumatate.
Program bumbac
Program delicate
Program lana
40 minute uscare rapida
Senzor 3 nivele de uscare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Candy GVS C9DE-S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Candy GVS C9DE-S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.