Candy CSO4 1075TE

1 499.00 lei (1 magazin)
  PROGRAME RAPIDE DE 14, 30 SI 44 DE MINUTEEconomiseste fara a face compromisuri! Aceste programe noi pot fi utilizate pentru a obtine rezultate maxime, economisind apa, energie si timp. Cea mai buna combinatie intre timp si performanta. Masinile de spalat Candy va ofera patru cicluri de spalare rapide, mai scurte de o ora, dar cu 100% eficienta in spalare. Spalarea dureaza mult mai putin, iar rufele sunt perfect curate.FUNCTIA DE PORNIRE INTARZIATACu functia de pornire intarziata, ru ...

Descriere


Candy CSO4 1075TE

  PROGRAME RAPIDE DE 14, 30 SI 44 DE MINUTEEconomiseste fara a face compromisuri! Aceste programe noi pot fi utilizate pentru a obtine rezultate maxime, economisind apa, energie si timp. Cea mai buna combinatie intre timp si performanta. Masinile de spalat Candy va ofera patru cicluri de spalare rapide, mai scurte de o ora, dar cu 100% eficienta in spalare. Spalarea dureaza mult mai putin, iar rufele sunt perfect curate.FUNCTIA DE PORNIRE INTARZIATACu functia de pornire intarziata, rufele vor fi gata exact cand va doriti. Acesta va permite sa programati inceputul ciclului de spalare cu o intarziere maxima de 24 de ore. Nu va mai ingrijorati de mirosurile neplacute create de rufele umede ramase in interiorul masinii dupa spalare. Gata cu irosirea consumului de energie, setati spalarea rufelor atunci cand energia electrica este mai ieftina.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Candy CSO4 1075TE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Candy CSO4 1075TE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.