Candy CDPN 4S603PX/E

2 395.00 lei (1 magazin)
Independent Setare numar farfurii: 16 IoT App: simply-Fi Numar programe: 12 Programe automate: DA Incarcare pe jumatate: DA Indicator terminare ciclu spalare: Da cu sonerie Indicator luminos sare: DA Indicator luminos agent clatire: DA Optiuni pornire intarziata: 1-23 h Antibacterial Filter (ABT): DA / Perfect Zona Rapid Putere Wash: DA Functie de oprirea a apei - Aquastop: DA Programme duration [hh:mm]: 3:55 Usa cu deschidere automata: DA ...

Descriere


Candy CDPN 4S603PX/E

Independent

Setare numar farfurii: 16

IoT App: simply-Fi
Numar programe: 12
Programe automate: DA
Incarcare pe jumatate: DA
Indicator terminare ciclu spalare: Da cu sonerie
Indicator luminos sare: DA
Indicator luminos agent clatire: DA
Optiuni pornire intarziata: 1-23 h
Antibacterial Filter (ABT): DA
/ Perfect Zona Rapid Putere Wash: DA
Functie de oprirea a apei - Aquastop: DA
Programme duration [hh:mm]: 3:55
Usa cu deschidere automata: DA
Culoare corp: Otel Inoxidabil
Nivel zgomot (dB(A) re 1 pW - putere sunet: 42
Al treilea sertar: DA
Cos superior reglabil: DA prin easy-click
Oprire de siguranta a cosului inferior: DA
Sistem tripla filtrare cu autocuratare: DA
Sistem uscare: Condensator
Control electronic prin butoane: Smooth Touch
Balamale: Standard
Temperatura maxima pentru apa de alimentare (°C): 60
Tip stecher: Schuko
Curent (A): 10
Tensiune (V): 230
Dimensiuni: L x A x I (mm) 600x600x850
 
Brava

Descopera Candy Brava, masina de spalat vase inteligenta care te ajuta sa economisesti timp cu cel mai rapid ciclu de spalare de pe piata: Wash & Dry, doar 39 de minute in clasa A. Brava este cea mai inteligenta solutie in orice mod.

 
Mai rapid ca niciodata

Datorită sistemului de înaltă presiune, vă puteți spăla și usca perfect ustensilele de bucătărie în doar 39 de minute cu cel mai rapid ciclu clasa A de pe piață.

 
Filtru antibacterian

*filtrul antibacterian asigură o apă curată pentru toate fazele de spălare și omoara intre 98,3% la 99,9% ** bacteriile.


* disponibil la modelul de masina de spalat Brava, 16 seturi. ** Experiment efectuat pe probe de suprafețe de poliuretan prelucrate cu bacterii, contra S. Aureus și E. Coli.

 
OPTIMIZAREA CICLULUI DE USCARE A VASELOR

Pentru a maximiza performanța de uscare si pentru economie la energie, masina de spalat vase este dotata cu un sistem automat de deschidere a ușii. Astfel, în timpul ciclului de uscare, ușa se va deschide automat câțiva centimetri pentru a lăsa aerul să circule pentru uscarea naturală a vaselor. Durata ciclului selectat se va diminua optimizand temperaturile utilizate în timpul fazei de uscare și va reduce astel consumului de energie.

 
 
 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Candy CDPN 4S603PX/E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Candy CDPN 4S603PX/E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.