Can-Am Gun Boot 6.0 Impact - by Kolpin

Can-Am Gun Boot 6.0 Impact - by Kolpin
591.00 lei
(1 magazin)
Alte informatii despre Can-am Bombardier Gun Boot 6.0 Impact - by Kolpin Producator : Can-am Bombardier Cod de Referinta : 715001419 Spatiu suplimentar pentru arme de tip pistol si bipode mici. Se potriveste cu usurinta armelor de foc cu o lungime totala de pana la 1,3 m (51 mm). Ofera o camera ampla pentru 2 3/8 (60 mm). Designul permite accesul usor. Manerul proiectat ergonomic si punctele de atasare modelate pentru sling. Capac inchidere cu capacitate de blocare. Proiectat pe ...

Descriere - Can-Am Gun Boot 6.0 Impact - by Kolpin


Alte informatii despre Can-am Bombardier Gun Boot 6.0 Impact - by Kolpin
Producator : Can-am Bombardier Cod de Referinta : 715001419
Spatiu suplimentar pentru arme de tip pistol si bipode mici. Se potriveste cu usurinta armelor de foc cu o lungime totala de pana la 1,3 m (51 mm). Ofera o camera ampla pentru 2 3/8 (60 mm). Designul permite accesul usor. Manerul proiectat ergonomic si punctele de atasare modelate pentru sling. Capac inchidere cu capacitate de blocare. Proiectat pentru a adaposti pusti si pusti de actiune cu suruburi la stanga si dreapta. Include spuma amovibila, absorbanta de soc si captuseala de impact din nylon pentru protectie interioara superioara. ATV: Necesita kit de montare corespunzator pentru instalare. SSV: Compatibil pentru montare dubla cu montare suplimentara de prindere a pistolului. Necesita sina de antrenare si suport de prindere a armelor de catre Kolpin pentru instalare.

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Can-Am Gun Boot 6.0 Impact - by Kolpin de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Can-Am Gun Boot 6.0 Impact - by Kolpin sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.