Camry Incalzitor electric adl-cr 1267

de la 299,99 lei (2 magazine)
Incalzitor electric din otel inoxidabil cu robinet, capacitate 8.8L, putere 950W Fabricat din otel inoxidabil, incalzitorul CR 1267 va permite sa incalziti lichide si sa mentineti temperatura acestora. De neinlocuit timpul pauzelor din timpul conferintelor, precum si la diverse tipuri de afaceri, intalniri academice si sociale. Datorita mobilitatii sale, este perfect ca echipament pentru companiile care pregatesc evenimente. Incalzitorul Camry este simplu de utilizat si, in plus, av ...

Descriere


Camry Incalzitor electric adl-cr 1267

Incalzitor electric din otel inoxidabil cu robinet, capacitate 8.8L, putere 950W


Fabricat din otel inoxidabil, incalzitorul CR 1267 va permite sa incalziti lichide si sa mentineti temperatura acestora. De neinlocuit timpul pauzelor din timpul conferintelor, precum si la diverse tipuri de afaceri, intalniri academice si sociale. Datorita mobilitatii sale, este perfect ca echipament pentru companiile care pregatesc evenimente. Incalzitorul Camry este simplu de utilizat si, in plus, aveti siguranta utilizarii (manere cu protectie incalzire si robinet).

Specificatii tehnice: 
-Capacitate: 8.8 litri.
-Fabricat din otel inoxidabil.
-Functia de mentinere a temperaturii.
-Functia de control a temperaturii de la 30 la 100 de grade.
-Manerele cu protectie incalzire.
-Putere: 950W.
-Alimentare: 220-240V 50Hz.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Camry Incalzitor electric adl-cr 1267 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Camry Incalzitor electric adl-cr 1267 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.