Camry ADL-CR 7030

235.99 lei (1 magazin)
Aspirator de Cenusa Camry pentru Semineu sau Sobe, Putere Nominala 1200W, Tub Metalic, Capacitate 25L, Filtru Hepa, Cablu 3m, Negru O seară cu o ceașcă de ceai favorit și o carte petrecută în fața șemineului? O intalnire romantică în strălucirea flăcărilor? Vis! Singurul dezavantaj este necesitatea curățării sale regulate, ceea ce este deosebit de important dacă dorim să păstrăm funcționalitatea și să ne bucurăm de asemenea de confort pentru o pe ...

Descriere


Camry ADL-CR 7030

Aspirator de Cenusa Camry pentru Semineu sau Sobe, Putere Nominala 1200W, Tub Metalic, Capacitate 25L, Filtru Hepa, Cablu 3m, NegruO seară cu o ceașcă de ceai favorit și o carte petrecută în fața șemineului? O intalnire romantică în strălucirea flăcărilor? Vis! Singurul dezavantaj este necesitatea curățării sale regulate, ceea ce este deosebit de important dacă dorim să păstrăm funcționalitatea și să ne bucurăm de asemenea de confort pentru o perioadă lungă de timp. Avem soluția perfectă pentru dvs.! Aspiratorul de cenușă CAMRY. Construcția specială a filtrelor HEPA protejează motorul împotriva funinginii și a prafului, ceea ce ar putea duce la înfundarea și deteriorarea dispozitivului. Cel mai mare avantaj al produsului nostru este că aspiratorul pentru șemineu poate fi folosit atât pentru murdăria rece cât și pentru cea firbinte. (până la 50 de grade Celsius).

Funcționalitatea și comoditatea utilizării

De obicei, ne imaginăm dispozitive pentru curățarea șemineelor ca echipament nefuncțional și greu. Nu de data asta! Produsul nostru este extrem de confortabil și practic! Capacitatea rezervorului de 25 de litri asigură aspirarea multiplă fără a fi necesară golirea constantă a aspiratorului. Un tub de aluminiu cu o lungime de 20 centimetri vă va permite să manevrați confortabil vârful aspiratorului, ceea ce vă permite să folosiți aspiratorul indiferent de modelul șemineului. Cablul de alimentare lung și mânerul de transport amplasat pe partea superioară a dispozitivului vă vor permite să manevrați în mod convenabil în jurul oricărei încăperi.


Caracteristici:

  • Putere maximă: 2000W
  • Putere nominală: 1200W
  • Capacitate: 25l
  • Filtru HEPA
  • Furtun rezistent la căldură
  • Tub de aluminiu: 20cm
  • Cablu de alimentare: 3m
  • Culoare negru.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Camry ADL-CR 7030 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Camry ADL-CR 7030 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.