Cambridge Audio Streamer Edge NQ

18 999.00 lei
(1 magazin)
Cambridge Audio - Edge NQ  Detaliu uluitor, conexiuni multiple inclusiv Hdmi ARC, Chromecast, USB si un design impresionant propulseaza noul preamplificator Edge NQ in topul preferintelor pasionatilor  Mai mult detaliu muzical Am pionierat utilizarea transformatoarelor toroidale în amplificatoare, ceea ce a dus la performanțe îmbunătățite la fiecare generatie. În Edge vom face un pas mai departe, folosind transformatoare toroidale twin simetrice ...

Descriere


Cambridge Audio Streamer Edge NQ

Cambridge Audio - Edge NQ 

Detaliu uluitor, conexiuni multiple inclusiv Hdmi ARC, Chromecast, USB si un design impresionant propulseaza noul preamplificator Edge NQ in topul preferintelor pasionatilor 

Mai mult detaliu muzical

Am pionierat utilizarea transformatoarelor toroidale în amplificatoare, ceea ce a dus la performanțe îmbunătățite la fiecare generatie. În Edge vom face un pas mai departe, folosind transformatoare toroidale twin simetrice opuse. Acest lucru anulează interferența electromagnetică oferind în același timp o putere remarcabilă și menținând o tonalitate consistentă, indiferent de volumul de ascultare.

Soft pentru streaming premiat 

Edge NQ se mândrește cu cea mai recentă versiune a modulului nostru de streaming premiat. Proiectat in-house în Marea Britanie, acesta dispune de un chipset nou mai rapid și de suport atât pentru fișierele 24bit / 192kHz, cât și pentru cele DSD128. Adăugarea aplicatiei Spotify Connect, Chromecast, AirPlay, Bluetooth aptX HD și radio prin Internet înseamnă că vă puteți bucura de muzică, indiferent de sursă.

Puritate sonica

Cu o multitudine de conexiuni, inclusiv coaxial digital, ARC (Audio Return Channel), USB și S / PDIF, inginerii noștri au asigurat că toate conținuturile dvs. digitale pot fi decodate si ascultate la cea mai buna calitate până la 32bit / 384kHz și DSD 256. Edge NQ oferă un sunet incredibil de transparent, detaliat, ritm, bas adanc si articulat.

 

Caracteristici: Raspuns in frecventa: 20Hz-20kHz +/- 0.1dB
CROSSTALK @ 1KHZ < -100dB
THD: <0.0008%, 20Hz – 20kHz, 1Vrms output
Dimensiuni: 120 x 460 x 405mm
Greutate: 10.2kg
Raport Semnal/zgomot: >103 dB

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cambridge Audio Streamer Edge NQ de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cambridge Audio Streamer Edge NQ sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.