Cambridge Audio Streamer DAC CXN V2

3 999.00 lei
(1 magazin)
Sunet de povesteCambridge Audio CXN este un streamer, adica o componenta HiFi care permite redarea muzicii din reteaua locala, din internet sau din surse locale de stocare USB. Streamerul poate fi controlat cu o tableta sau smartphone, cu ajutorul aplicatiei dedicate ( disponibila iOS sau Android ).Flexibilitate, simplitate si o exceptionala calitate a sunetului sunt cateva dintre motivele pentru care Cambridge Audio CXN a fost votat Streamerul anului 2015, 2016 si 2017 de catre presti ...

Descriere


Cambridge Audio Streamer DAC CXN V2

Sunet de poveste

Cambridge Audio CXN este un streamer, adica o componenta HiFi care permite redarea muzicii din reteaua locala, din internet sau din surse locale de stocare USB. Streamerul poate fi controlat cu o tableta sau smartphone, cu ajutorul aplicatiei dedicate ( disponibila iOS sau Android ).

Flexibilitate, simplitate si o exceptionala calitate a sunetului sunt cateva dintre motivele pentru care Cambridge Audio CXN a fost votat Streamerul anului 2015, 2016 si 2017 de catre prestigioasa revista What HiFi.

Am pastrat ADN-ul modelului original si l-am imbunatatit pentru a putea oferi un streamer de clasa mondiala; Un procesor nou si extrem de performant imbunatateste componenta de streaming si internet radio, in timp ce arhitectura interioara aduce noi nevluri de auditii si detaliu.

Firma britanica Cambridge Audio are o puternica traditie in sunetul HiFi si CXN beneficiaza pe deplin de aceasta experienta acumulata in peste 40 de ani de activitate. Este folosita tehnologia de upsampling ATF2 ( Adapted Time Filtering 2 - dezvoltat impreuna cu firma elvetiana Anagram Technologies care a ajuns si ea a la doua versiune) si doua DACuri Wolfson WM8740 pentru a ridica semnalul de intrare la 24 bit / 384 kHz inainte de conversia efectiva in analog. Etajul analogic de iesire desavarseste procesul si avem un sunet extraordinar, pe iesiri balansate sau nebalansate, rodul unui efort sustinut de acord fin al celor mai marunte detalii.

Conectivitate totala

Am dorit sa realizam un produs versatil care sa va permite conexiunea cat mai multor dispozitie, pentru a putea gasi si asculta orice melodie dorita cu minimul de efort. Am inclus modulul Dash si HLS ce va permite sa ascultati posturi radio online la calitate maxima (BBC la 320 kbps). Nu in ultimul rand Spotify Connect, Airplay, Internet Radio, UPnP/Nas, USB asincron, coaxial, optic Bluetooth aptX (cu stickul BT100 vandut separat) si suport pentru DSD64.

Caracteristici:        Dac: Dual Wolfson WM8740 24-bit DACs
Dimensiuni: 85 x 430 x 305mm
Greutate: 3.5Kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Cambridge Audio Streamer DAC CXN V2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Cambridge Audio Streamer DAC CXN V2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.