Byox Waveboard Fingerprint Green

Byox Waveboard Fingerprint Green
169.00 lei
(1 magazin)
Un skateboard pe 2 roti: Fingerprint de la Byox este un mijloc de transport original, pentru cei care nu se tem de provocarea de a incerca ceva inovator si de a face trickuri mai dificile. Proiectat pentru a avea o greutate mica, cu roti inclinate si platforma pivotanta, ripsterul ofera senzatii imprumutate din snowboarding. Designul unic permite sa accelerezi si sa iei curbe fara a pune piciorul jos. Platforma concava permite un mai bun control. Rotile din poliuretan si rulmentii ...

Descriere - Byox Waveboard Fingerprint Green


Un skateboard pe 2 roti: Fingerprint de la Byox este un mijloc de transport original, pentru cei care nu se tem de provocarea de a incerca ceva inovator si de a face trickuri mai dificile.

Proiectat pentru a avea o greutate mica, cu roti inclinate si platforma pivotanta, ripsterul ofera senzatii imprumutate din snowboarding.

Designul unic permite sa accelerezi si sa iei curbe fara a pune piciorul jos.

Platforma concava permite un mai bun control.

Rotile din poliuretan si rulmentii ABEC-7 fac alunecarea mai lina.

O excelenta placa pentru a incepe sa faci trick-uri perfecte 

* Greutatea maxima: 100 kg  

* Varsta minima: 8 ani

* Dimensiuni: 78 x 21 x 12.5 (cm)  

* Nu necesita asamblare  

* Usor si compact  

* Platforma este concava si acoperita cu material pentru a diminua alunecarea

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Byox Waveboard Fingerprint Green de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Byox Waveboard Fingerprint Green sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.