Byox Queen Red

Aceasta va oferi copilului dvs. o experienta de neuitat la plimbare. Este recomandata pentru copii cu varsta peste 18 luni si o greutate maxima de 25 kg. Tricicleta este echipata cu bara de protectie detasabila. Parasolarul poate fi detasat, permitand accesul la lumina si in acest fel puteti vedea copilul in timp ce impingeti tricicleta de maner. Tricicleta este echipata cu un cos pentru jucarii . Caracteristici : * Spatar reglabil in 3 pozitii * Tricicleta ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Byox Queen Red

Aceasta va oferi copilului dvs. o experienta de neuitat la plimbare. Este recomandata pentru copii cu varsta peste 18 luni si o greutate maxima de 25 kg.

Tricicleta este echipata cu bara de protectie detasabila. Parasolarul poate fi detasat, permitand accesul la lumina si in acest fel puteti vedea copilul in timp ce impingeti tricicleta de maner.

Tricicleta este echipata cu un cos pentru jucarii .

Caracteristici :

* Spatar reglabil in 3 pozitii

* Tricicleta este echipata cu un cos pentru jucarii .

* Roti din cauciuc plin

* Frana pe rotile din spate

* Maner parinte reglabil .

* Ulterior si acesta se poate detasa cand copilul va putea deja manevra tricicleta fara ajutor.

* Copertina reglabila si detasabila.

* Suport pentru picioare 

* Centura de siguranta in 3 puncte

* Cos spatios pentru accesorii

* Pneu din cauciuc, umplut cu spuma fina (eva).

* Simuleaza perfect pneul cu camera cu aer si absoarbe perfect denivelarile drumului. Nu face pana, chiar daca este intepat sau taiat. Nu necesita umflare. 

* Odata cu dezvoltarea abilitatilor copilului, este posibil sa se demonteze diverse elemente individuale, cum ar fi manerul de impingere, parasolarul, suportul de picioare aceasta devenind o tricicleta clasica  

Greutate : 13.3 kg

Varsta recomandata : 18 luni +  

Greutate mxima suportata : 25 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Byox Queen Red de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Byox Queen Red sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.