Bushnell Spectator Sport 12x50

Bushnell Spectator Sport 12x50
0.00 lei
(0 magazine)
O soluție simplă pentru utilizatorii care doresc vizualizare fără dificultăți pe distanțe lungi. Magnificația 12x este suficientă pentru a apropia obiectele îndepărtate.Optică Multi-acoperită - Mai multe straturi de acoperire pe toate suprafețele lentilelor crește transmiterea luminii și luminozitatea imaginii.Rezistență la umezeală - Azotul din interior asigură suprafețe optice interioare împotriva umezirii din cauza umidității sau a schimbărilor rapide de tem ...

Descriere - Bushnell Spectator Sport 12x50


O soluție simplă pentru utilizatorii care doresc vizualizare fără dificultăți pe distanțe lungi. Magnificația 12x este suficientă pentru a apropia obiectele îndepărtate.

Optică Multi-acoperită - Mai multe straturi de acoperire pe toate suprafețele lentilelor crește transmiterea luminii și luminozitatea imaginii.
Rezistență la umezeală - Azotul din interior asigură suprafețe optice interioare împotriva umezirii din cauza umidității sau a schimbărilor rapide de temperatură.
Tehnologia PermaFocus - Menține obiectele îndepărtate permanent în focalizare, eliminând nevoia de ajustare constantă.


Factor de marire: 12 x
Diametru obiectiv: 50 mm
Campul de vedere: 87.98 m @ 1000 m m
Distanta ochi-ocular: 110 mm
Rezistenta la apa: IPX-4 bar
Acoperire lentile: Multi-Coated
Tip prisme: Porro (BAK4)
Culoare: Negru
Greutate: 887 g
Garantie: 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bushnell Spectator Sport 12x50 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bushnell Spectator Sport 12x50 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.