Bushnell Prime 3-9x40 Multi-X 26mm

1 220.88 lei
(1 magazin)
Acest nou model de lunetă cu reticul iluminat pornește de la modelul de bază de succes 3-9x40mm la care s-a adăugat reticulul iluminat. Reticulul Multi-X folosește linii groase pentru ochire rapidă și precisă a vânatului, iar punctul iluminat din centru ajută pentru precizie și mai mult, în orele de amurg când ai nevoie cel mai mult de precizie. De asemenea, dispune de optici acoperite complet multistrat, acoperiri cu bandă ultra largă și bariera noastră EXO exclusivă ...

Descriere


Bushnell Prime 3-9x40 Multi-X 26mm

Acest nou model de lunetă cu reticul iluminat pornește de la modelul de bază de succes 3-9x40mm la care s-a adăugat reticulul iluminat. Reticulul Multi-X folosește linii groase pentru ochire rapidă și precisă a vânatului, iar punctul iluminat din centru ajută pentru precizie și mai mult, în orele de amurg când ai nevoie cel mai mult de precizie. De asemenea, dispune de optici acoperite complet multistrat, acoperiri cu bandă ultra largă și bariera noastră EXO exclusivă, astfel încât să aveți întotdeauna o imagine clară, luminoasă.Luneta este rezistentă la apă (IPX7) .


Reticulul Multi-X iluminat ajută la ochirea țintei rapide și precise.

Sistem optic HDOS, optică complet acoperită strat, cu acoperiri de bandă ultra-largi pentru o claritate superioară în orice condiție

EXO Barrier se leagă de suprafețele lentilelor exterioare și respinge apa, uleiul, ceața, praful și resturile, asigurându-vă că vă puteți vedea ținta în orice condiții.


Caracteristici:


- IPX7 Construcție rezistentă la apă - sigilată cu inel O - rămâne uscată în interior, scufundată în trei metri în apă timp de până la 30 de minute.

- Optică complet acoperită - Mai multe straturi de acoperire pe toate suprafețele lentilelor crește transmiterea luminii și luminozitatea imaginii.


Factor de marire: 3-9 x
Diametru obiectiv: 40 mm
Diametru tub: 25.4 mm
Umpluta cu nitrogen: Da
Rezistenta la apa: IPX 7 bar
Temperatura optima functionare: -20/+40 ° C
Acoperire lentile: Multicoated
Reticul: IR
Culoare: Negru
Lungime: 308 mm
Greutate: 442 g
Garantie: 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bushnell Prime 3-9x40 Multi-X 26mm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bushnell Prime 3-9x40 Multi-X 26mm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.