Burg Wachter PointSafe PW 3 E

890.00 lei
(1 magazin)
Seif de Perete PointSafe PW 3 E este un seif testat in laboratoarele Burg-Wächter. Este un corp solid din otel cu un singur perete.    Este dotat cu incuietoare electronica programabila, cu cod master si cod utilizator. Este usor de programat, manipularea simpla prin zavoare angrenata de motor. Usa este cu deschidere automata la introducerea codului corect. In caz de urgenta, are cheie mecanica pentru deschidere.   Functioneaza cu baterii LR 6 AA. Nu are ce ...

Descriere


Burg Wachter PointSafe PW 3 E

Seif de Perete PointSafe PW 3 E este un seif testat in laboratoarele Burg-Wächter.
Este un corp solid din otel cu un singur perete. 
 
Este dotat cu incuietoare electronica programabila, cu cod master si cod utilizator. Este usor de programat, manipularea simpla prin zavoare angrenata de motor.
Usa este cu deschidere automata la introducerea codului corect. In caz de urgenta, are cheie mecanica pentru deschidere.
 
Functioneaza cu baterii LR 6 AA.
Nu are certificat de efractie.
Tip produs
Seif
 
Tip inchidere
Cifru electronic
 
Culoare
Gri
 
Tip certificare
Fara
 
Dimensiuni exterior
260 X 390 X 195 mm
 
Dimensiuni interior
213 X 345 X 140 mm
 
Greutate
15.8 kg
 
Volum
10.3 l

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Burg Wachter PointSafe PW 3 E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Burg Wachter PointSafe PW 3 E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.