Burg Wachter CL 10 S

1 680.00 lei
(1 magazin)
Seif antiincendiu si antiefractie CL 10 S este un seif cu izolatie performanta a usii pentru protectia incuietorii si mecanismului de inchidere. Are constructia cu pereti dublii, balamale ascunse.   Inchiderea laterala si superioara prin bolturi solide mobile de 25 mm diametru. Bolturile superioare mobile sunt in plan orizontal.   Are o polita. Se poate ancora in perete sau podea. Sistemul de inchidere este prin cheie.   Are grad de siguranta  S2 cfr. EN14 ...

Descriere


Burg Wachter CL 10 S

Seif antiincendiu si antiefractie CL 10 S este un seif cu izolatie performanta a usii pentru protectia incuietorii si mecanismului de inchidere.
Are constructia cu pereti dublii, balamale ascunse.
 
Inchiderea laterala si superioara prin bolturi solide mobile de 25 mm diametru. Bolturile superioare mobile sunt in plan orizontal.
 
Are o polita. Se poate ancora in perete sau podea.
Sistemul de inchidere este prin cheie.
 
Are grad de siguranta  S2 cfr. EN14450 si este rezistent la incendiu 30 de minute cfr. N15659.
Are certificare ECB S si VdS.
Tip produs
Seif
 
Tip inchidere
Cheie
 
Culoare
Gri
 
Tip certificare
ECB S si VdS
 
Dimensiuni exterior
320 X 435 X 380 mm
 
Dimensiuni interior
205 X 320 X 232 mm
 
Greutate
44 kg
 
Volum
15 l

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Burg Wachter CL 10 S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Burg Wachter CL 10 S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.