Burda Style Set copiere tipare 1022A

de la 34.00 lei (3 magazine)
Contine: 4 folii x 122 cm x 100 cm. Cum sa copiezi un tipar: intinde folia pentru copiere peste hatia de tipar, lipeste-o la margini daca e necesar. Traseaza toate liniile, marcajele, clinii, sagetile, numerele sau literele cu un stilou ascutit rezistent la apa. Priveste si compara folia trasata cu foaia de tipar. Lipeste bucatile de tipar trasate pe folie, intre ele si probeaza produsul. Atentie, stiloul poate pata materialele sintetice sau tesaturile de inalta tehnologie. Ti ...

Descriere


Burda Style Set copiere tipare 1022A

Contine: 4 folii x 122 cm x 100 cm. Cum sa copiezi un tipar: intinde folia pentru copiere peste hatia de tipar, lipeste-o la margini daca e necesar. Traseaza toate liniile, marcajele, clinii, sagetile, numerele sau literele cu un stilou ascutit rezistent la apa. Priveste si compara folia trasata cu foaia de tipar. Lipeste bucatile de tipar trasate pe folie, intre ele si probeaza produsul. Atentie, stiloul poate pata materialele sintetice sau tesaturile de inalta tehnologie. Tineti folia trasata numai cu fata nemarcata in contact cu aceste materiale. Setul Burda tracing contine pe linga folia de trasat si acest stilou special de trasat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Burda Style Set copiere tipare 1022A de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Burda Style Set copiere tipare 1022A sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.