Burda Style Cutie cu accesorii croitorie - 1506

225.00 lei (1 magazin)
Cutie cu despartitoare, pentru depozitarea accesoriilor de croitorie, special conceputa de Burda Style. Cutia contine si: un Dispozitiv de trasat tiparul 3 in 1 Burda , o pernita de ace magnetica Burda, un Dispozitiv pentru infilarea atei si cutter ate Burda, Rigla croitorie Burda, o hartie pentru copiat tipare Burda, o cutiuta de bolduri, o creta de croitorie, si cadou un tipar Burda la alegere. ...

Descriere


Burda Style Cutie cu accesorii croitorie - 1506

Cutie cu despartitoare, pentru depozitarea accesoriilor de croitorie, special conceputa de Burda Style. Cutia contine si: un Dispozitiv de trasat tiparul 3 in 1 Burda , o pernita de ace magnetica Burda, un Dispozitiv pentru infilarea atei si cutter ate Burda, Rigla croitorie Burda, o hartie pentru copiat tipare Burda, o cutiuta de bolduri, o creta de croitorie, si cadou un tipar Burda la alegere.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Burda Style Cutie cu accesorii croitorie - 1506 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Burda Style Cutie cu accesorii croitorie - 1506 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.