Burda Style 1036A Hartie textila tip grila (centimetru)

de la 25.00 lei (3 magazine)
Contine: 5 folii x 150 cm x 110 cm (pentru marirea diagramei la marimea originala) Diagrama tiparului: transfera punctele din colturi pe hartia gradata conform cu dimensiunile date. Apoi urmareste diagrama pentru a uni punctele. Modele: Taie modelul si intinde-l pe hartia gridata. Deseneaza marginile (1). Transfera punctele de intresectie de pe hartia gridata pe hartia texturata pentru marimea dorita. Urmareste modelul diagramei pentru a uni punctele. ...

Descriere


Burda Style 1036A Hartie textila tip grila (centimetru)

Contine: 5 folii x 150 cm x 110 cm (pentru marirea diagramei la marimea originala) Diagrama tiparului: transfera punctele din colturi pe hartia gradata conform cu dimensiunile date. Apoi urmareste diagrama pentru a uni punctele. Modele: Taie modelul si intinde-l pe hartia gridata. Deseneaza marginile (1). Transfera punctele de intresectie de pe hartia gridata pe hartia texturata pentru marimea dorita. Urmareste modelul diagramei pentru a uni punctele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Burda Style 1036A Hartie textila tip grila (centimetru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Burda Style 1036A Hartie textila tip grila (centimetru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.