Burberry Mr. Element Eau de Toilette 150 ml

474.00 lei
(1 magazin)
Ce element puternic predomină în sufletul dvs.? Indiferent de răspuns, apa de toaletă Burberry Mr. Burberry Element se dezvoltă pe pielea dvs. pentru a vă evidenția forța - forța bărbatului modern. În același timp, parfumul său dezvăluie legătura indisolubilă dintre eul dvs. și natură. un parfum viril aromatic, cu tonuri înviorătoare, de plante face parte din colecția de parfumuri fresh lemnoase Mr. Burberry o creație a parfumierului Jér ...

Descriere


Burberry Mr. Element Eau de Toilette 150 ml

Ce element puternic predomină în sufletul dvs.? Indiferent de răspuns, apa de toaletă Burberry Mr. Burberry Element se dezvoltă pe pielea dvs. pentru a vă evidenția forța - forța bărbatului modern. În același timp, parfumul său dezvăluie legătura indisolubilă dintre eul dvs. și natură.

  • un parfum viril aromatic, cu tonuri înviorătoare, de plante
  • face parte din colecția de parfumuri fresh lemnoase Mr. Burberry
  • o creație a parfumierului Jérôme di Marino

Compoziția parfumului
Debutul senzual este asigurat de migdalele verzi, care domină imediat la prima parfumare. Apoi vine la rând prospețimea picantă a ienupărului, care creează în compoziție un contrast impresionant. Combinația de mușchi de stejar cu tonuri minerale și ambrate, care vă însoțește până la sfârșit, conferă persistență apei de toaletă.

Povestea parfumului
Parfumul Mr. Burberry Element este o continuare a succesului apelor de toaletă și de parfum Mr. Burberry, respectiv Mr. Burberry Indigo. Conexiunea cu natura, numitorul comun al acestor două parfumuri, este evidentă încă de la prima parfumare.

Apa de toaletă este inspirată de simetria naturii britanice, iar flaconul este decorat și acum cu nelipsita fundă. Aceasta este fabricată din același material ca cel al faimosului trenci Burberry. Este doar unul dintre miile de motive pentru care vă veți îndrăgosti de acest parfum.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Burberry Mr. Element Eau de Toilette 150 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Burberry Mr. Element Eau de Toilette 150 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.