Burak Tractor Super 457, 4573

Masina tip tractor cu remorca si cupa de excavat Super Burak 457, 4573, jucaria ideala pentru orice copil, pasionat de masini si tractoare. Jucandu-se cu masina, copiii isi dezvolta imaginatia, creativitatea, isi imbunatatesc abilitatile cognitive si vizuale, isi dezvolta simtul de responsabilitate, motricitatea fina si coordonarea. Formele speciale si culorile vii incurajeaza copilul sa exerseze si sa se joace, stimuland astfel dezvoltarea individuala. Masina este realizata din mater ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Burak Tractor Super 457, 4573

Masina tip tractor cu remorca si cupa de excavat Super Burak 457, 4573, jucaria ideala pentru orice copil, pasionat de masini si tractoare. Jucandu-se cu masina, copiii isi dezvolta imaginatia, creativitatea, isi imbunatatesc abilitatile cognitive si vizuale, isi dezvolta simtul de responsabilitate, motricitatea fina si coordonarea. Formele speciale si culorile vii incurajeaza copilul sa exerseze si sa se joace, stimuland astfel dezvoltarea individuala. Masina este realizata din material plastic rezistent, viu colorat, de foarte buna calitate. Masina este prevazuta cu roti mari, rezistente, astfel incat jocul sa fie posibil atat in interior, cat si in exterior. Dimensiunile masinii sunt urmatoarele: 60 cm (lungime) x 16 cm (latime) x 19 cm (inaltime). Pentru a curata masina, se recomanda folosirea unei lavete umede.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Burak Tractor Super 457, 4573 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Burak Tractor Super 457, 4573 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.