budi Cablu Lightning USB Black 1m (impletitura textila)

19.00 lei (1 magazin)
Budi Cablu USB Lightning Black 1m (impletitura textila) Cablul USB la Lightning de la Budi se poate utiliza atat pentru incarcare cat si pentru sincronizare date impreuna cu dispozitivele cu conector Lightning . Miezul cablului este asigurat cu o impletitura de nailon, facand accesoriul mai durabil si mai rezistent la deteriorare, ceea ce garanteaza o durata lunga de viata a produsului. Carcasa stecherului a fost special asigurata in cel mai sensibil loc, adica acolo unde cablul se ...

Descriere


budi Cablu Lightning USB Black 1m (impletitura textila)

Budi Cablu USB Lightning Black 1m (impletitura textila)

Cablul USB la Lightning de la Budi se poate utiliza atat pentru incarcare cat si pentru sincronizare date impreuna cu dispozitivele cu conector Lightning . Miezul cablului este asigurat cu o impletitura de nailon, facand accesoriul mai durabil si mai rezistent la deteriorare, ceea ce garanteaza o durata lunga de viata a produsului. Carcasa stecherului a fost special asigurata in cel mai sensibil loc, adica acolo unde cablul se conecteaza la port, ceea ce reduce la minimum riscul de deteriorare sau fisuri cauzate de o smucitura brusca.

Curentul de 2.4 A garanteaza o incarcare foarte rapida a telefonului - timpul necesar pentru reinnoirea completa a energiei poate fi scurtat de pana la trei ori.


Caracteristici:

- material: impletitura de nylon si aliaj de aluminiu
- anti-incurcare
- rezistent la uzura de zi cu zi
- imbinare intarita anti-rupere
- rezistent la indoiri repetate
- curent suportat: 2.4A
- reversibil
- lungime: 1 m
- incarcare si sincronizare
- culoare: Negru
- dedicat dispozitivelor cu conector Lightning

Imagini cu caracter informativ!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul budi Cablu Lightning USB Black 1m (impletitura textila) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru budi Cablu Lightning USB Black 1m (impletitura textila) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.