Buderus Logamax Plus GB162-85 V2 85 KW

19 450.00 lei (1 magazin)
Pentru un plus de eficienţă energetică Cine alege să se încălzească folosind tehnologia condensarii, se va încălzi cu adevărat eficient. Dar cine alege ultramoderna centrală termică cu condensare Logamax plus GB162 va fi cu un pas înaintea tuturor. Iar aceasta deoarece centrala termică Logamax plus GB162 utilizează la maximum energia disponibilă. În comparaţie cu centralele obişnuite, tehnologia în condensare a lui Logamax plus GB162 econom ...

Descriere


Buderus Logamax Plus GB162-85 V2 85 KW

Pentru un plus de eficienţă energetică Cine alege să se încălzească folosind tehnologia condensarii, se va încălzi cu adevărat eficient. Dar cine alege ultramoderna centrală termică cu condensare Logamax plus GB162 va fi cu un pas înaintea tuturor. Iar aceasta deoarece centrala termică Logamax plus GB162 utilizează la maximum energia disponibilă. În comparaţie cu centralele obişnuite, tehnologia în condensare a lui Logamax plus GB162 economiseşte până la 15% din energie, iar în comparaţie cu centralele vechi, până la 30%: datorită stratului de protecţie inovator ALU plus şiaarzătorului ceramic cu un domeniu larg de modulare care oferă o eficienţă energetică normată de până la 110,5%. Iar mulţumită tehnologiei FLOW plus şi a pompei de circulaţie cu reglare automată a turaţiei se economiseşte atât de multă energie electrică, încât Logamax plus GB162 este capabilă să respecte cele mai severe cerinţe ale clasei A de eficienţă energetică. Mai mult decât un simplu strat de protecţie a suprafeţei Buderus a folosit la construcţia schimbătorului de căldură tehnologia inovatoare ALU plus. Aceasta asigură atât o durabilitate sporită, cât şi o excelentă conductivitate termică. Un concept care a convins şi Netherlands Aluminium Centre, care a recompensat acest schimbător de căldură cu premiul European Aluminium Award 2006. Un sistem deschis către viitor Integrare, extindere, modernizare: cu Buderus aveţi toate aceste opţiuni. Logamax plus GB162 e gata să utilizeze, de pildă, energia solară sau combustibilul solid. Totul ca şi cum ar fi automatizat. Avantaje - strat de protecţie ALU plus inovator şi robust - cea mai modernă tehnologie, la un raport preţ-calitate atractiv - tehnologie în condensare, de mare eficienţă - centrală termică extrem de robustă şi fiabilă - utilizare şi întreţinere facile - configuraţie ideală pentru încălzirea apei calde menajere - pompă de circulaţie cu reglare automată a turaţiei şi consum redus de energie - curăţare uşoară - întreţinere ieftină - cost de exploatare scăzut - montare pe perete, cu economie de spaţiu - protejează mediul - Kitul de evacuare gaze arse (110/160mm) este inclus.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Buderus Logamax Plus GB162-85 V2 85 KW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Buderus Logamax Plus GB162-85 V2 85 KW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.