BSN Syntha 6 Edge 1 8 kg

BSN Syntha 6 Edge 1 8 kg BSN Syntha 6 Ege este una dintre cele mai recunoscute si mai folosite pudre proteice de pe piata. Este si un motiv bun pentru acest lucru atat timp cat ofera proteine de cea mai buna calitate si cu o aroma fabuloasa. Foarte putine produse se apropie de ceea ce poate oferi Syntha 6 respectiv gustul acesteia. Cei care au gustat inteleg pe deplin. Versiunea imbunatatita EDGE ajunge pentru 48 de porti fiecare pachet continand 24 g proteine cu doar 1.5 g zaha ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


BSN Syntha 6 Edge 1 8 kg

BSN Syntha 6 Edge 1 8 kg BSN Syntha 6 Ege este una dintre cele mai recunoscute si mai folosite pudre proteice de pe piata. Este si un motiv bun pentru acest lucru atat timp cat ofera proteine de cea mai buna calitate si cu o aroma fabuloasa. Foarte putine produse se apropie de ceea ce poate oferi Syntha 6 respectiv gustul acesteia. Cei care au gustat inteleg pe deplin. Versiunea imbunatatita EDGE ajunge pentru 48 de porti fiecare pachet continand 24 g proteine cu doar 1.5 g zahar. Acest lucru o face pudra de proteine perfecta ce poate fi folosita in orice moment al zilei. Beneficii BSN Syntha 6 Ege: 24g de proteine per portie cu doar 1 5 g zahar Ajuta la cresterea si refacerea musculara Amestec de proteina premium Aroma nemaiintalnita Ofera rezultate optime daca utilizati acest produs atunci cand tineti o dieta si va antrenati intens la sala de forta. Cu siguranta in urma utilizarii acestui produs vei avea parte de rezultatele mult dorite si de un aspect fizic de invidiat. MOD ADMINISTRARE Amesteca o cupa (37g) de BSN Syntha 6 Ege alaturi de 120 150 ml de apa rece. A nu se lasa la indemana copiilor. De preferat a se pastra intr un loc racoros si uscat. Tabelul valorilor nutritionale Valori nutritionale 1 servire (39 g) Serviri: 48 Energie 648 kJ 155 kcal Grasimi 3.7 g Din care saturate 0.8 g Carbohidrati 4.5 g Din care zahar 1.1 g Fibre 1.1 g Proteina 24 g Sare 0.5 g Sodiu 197 mg Alergeni Poate contine soia lapte sau produse derivate. Avertismente A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR ! Daca sunte i gravida sau alapta i daca ave i sub 18 ani sau ave i orice afec iuni cunoscute sau suspecte si daca lua i medicamente cu prescrip ie sau medicamente OTC vorbi i cu medicul dumneavoastra inainte de a lua acest produs . AVERTISMENT ! Cusulta i va medicul inainte de a utiliza acest produs daca lua i medicamente de orice tip sau sunte i in ingrijirea unui medic ! Nu se utilizeaza de catre persoanele sub 18 ani femeile gravide sau care alapteaza !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BSN Syntha 6 Edge 1 8 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BSN Syntha 6 Edge 1 8 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.