Brother RL425VP2

de la 578.00 lei (3 magazine)
Noul model Brother RL425 (BQ25) este o masina de cusut de ultima generatie cu suveica orizontala si sistem “quick-set bobbin”, permitand o utilizare mai facila. Executa 25 tipuri de cusaturi utilitare si decorative, butoniera in 4 pasi si are iluminarea cu LED. Ofera facilitatea de reglare a latimii cusaturii zig-zag in trepte, pana la 5 mm si de reglare a lungimii pasului. Este convertibila la masina de cusut cu brat liber. Cusaturile masinii: Cusatura dreapta cu p ...

Descriere


Brother RL425VP2

Noul model Brother RL425 (BQ25) este o masina de cusut de ultima generatie cu suveica orizontala si sistem “quick-set bobbin”, permitand o utilizare mai facila. Executa 25 tipuri de cusaturi utilitare si decorative, butoniera in 4 pasi si are iluminarea cu LED. Ofera facilitatea de reglare a latimii cusaturii zig-zag in trepte, pana la 5 mm si de reglare a lungimii pasului. Este convertibila la masina de cusut cu brat liber.

Cusaturile masinii:

Cusatura dreapta cu pozitia acului la stanga sau la dreapta, folosita pentru coaserea materialelor usoare. (modelul2,3)
Cusatura in zig-zag (modelul 4,5,6)
Cusatura de tiv invizibil folosita pentru a coase marginea unei lucrari, cum ar fi tivul unei perechi de pantaloni, astfel incat sa nu fie vizibila. (modelul 9)
Cusatura de tiv soica care poate fi folosita pentru a realiza cusatura picot (cu aspect de dantela) pe marginea materialelor subtiri. (modelul 7)
Cusatura elastica folosita pentru peticire, coaserea elasticului sau unirea materialelor. (modelul 8)
Cusatura cu actiune dubla este folosita pentru unirea a doua bucati de material. (modelul 12,13)
Cusatura de inchidere este folosita pentru a uni doua bucati de material lasand un spatiu intre marginile acestora. Aceasta cusatura este mai mult decorativa si o puteti evidentia prin folosirea unei ate mai groase. (modelul 24,25)
Cusatura de surfilare se realizeaza pe marginea materialului pentru ca aceasta sa nu se destrame sau poate fi folosita pentru imbinarea a doua materiale elastice (modelul 19,21)
Cusatura pana este folosita ca si cusatura decorativa la vedere atunci cand brodati sau cand tiviti paturi, fete de masa sau draperii. (modelul 20)
Cusatura tripla elastica in zig-zag poate fi folositaca si cusatura la vedere decorativa. (modelul 16,17,18)
Cusatura decorativa poate fi folosita pentru cusaturi la vedere decorative si pentru brodare. (modelul 10,11).
 
Caracteristici generale:

25 cusaturi
Butoniera in 4 pasi
Reglare lungime pas
Reglare latime cusatura zig-zag in trepte
Masa cu brat liber detasabil
Ac dublu pentru coaserea in 2 culori
Sistem de bobinare rapida
Cutit lateral pentru taiere ata
Iluminare LED.

Accesorii incluse in pret:

Cheie pt surub ac
Piciorus fermoar
Piciorus butoniera
Piciorus nasturi
Mosorele de rezerva
Ace rezerva
Suport a doua papiota
Placa anulare transportor
Pedala
Cablu de alimentare
Manual in limba romana foarte bine structurat
Piciorus pentru cusaturi drepte si zig-zag.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother RL425VP2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother RL425VP2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.