Brother RJ-4030

2 928.00 lei
(1 magazin)
Echipamentul portabil RJ-4030 reprezintă o soluție de imprimare rapidă și rezistentă, proiectată pentru cei ce își desfășoară activitatea pe teren. Bluetooth oferă un plus de conectivitate, iar posibilitatea de a imprima chitanțe, bonuri și etichete pe loc economisește timp prețios. Funcții Mică & ușoară - folosiți breteaua de umăr, clama de curea sau suportul pentru mașină Conexiune USB, serial și Bluetooth Imprimați etichete de până la 102 ...

Descriere


Brother RJ-4030

Echipamentul portabil RJ-4030 reprezintă o soluție de imprimare rapidă și rezistentă, proiectată pentru cei ce își desfășoară activitatea pe teren. Bluetooth oferă un plus de conectivitate, iar posibilitatea de a imprima chitanțe, bonuri și etichete pe loc economisește timp prețios.

Funcții

Mică & ușoară - folosiți breteaua de umăr, clama de curea sau suportul pentru mașină
Conexiune USB, serial și Bluetooth
Imprimați etichete de până la 102 mm lățime
Viteză de imprimare de 127 mm pe secundă
Rezoluție de imprimare de până la 200dpi
Certificare IP54

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother RJ-4030 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother RJ-4030 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.