Brother RJ-2150

5 279.99 lei (1 magazin)
Imprimați etichete și chitanțe cu imprimanta mobilă Brother RJ-2150 cu Wi-Fi și Bluetooth. SDK-uri pentru iOS, Android și Windows OS ce vă permit o integrare facilă în sistemul de lucru folosit. Emulări ZPL II, CPCL și Brother ESC/P ce oferă opțiuni de integrare suplimentare. Funcții Imprimare direct termică la viteză mare de 152mm/secundă Conexiuni Bluetooth, Wi-Fi și USB cu suport MFi și AirPrint Ecran LCD integrat Emulare ZPL II©, plus SDK-uri pentru ...

Descriere


Brother RJ-2150

Imprimați etichete și chitanțe cu imprimanta mobilă Brother RJ-2150 cu Wi-Fi și Bluetooth. SDK-uri pentru iOS, Android și Windows OS ce vă permit o integrare facilă în sistemul de lucru folosit. Emulări ZPL II, CPCL și Brother ESC/P ce oferă opțiuni de integrare suplimentare.

Funcții

Imprimare direct termică la viteză mare de 152mm/secundă
Conexiuni Bluetooth, Wi-Fi și USB cu suport MFi și AirPrint
Ecran LCD integrat
Emulare ZPL II©, plus SDK-uri pentru iOS, Android și Windows
Carcasă rezistentă cu certificare IP54
Testată la cădere de la 2,5 metri

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother RJ-2150 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother RJ-2150 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.