Brother RH127VP2

de la 569.40 lei
(8 magazine)
Masina de cusut BROTHER RH127VP2Noua masina de cusut RH127 (similar cu Brother BN27) este un model electro-mecanic performant, care executa 27 tipuri de cusaturi utilitare si decorative, butoniera automata intr-un pas. Are functiuni de reglare atat a lungimii pasului cat si a latimii cusaturii, incarcarea facila a suveicii orizontale cu “quick-set bobbin” si sistem de introducere rapida a atei in ac.Cusaturile masinii: Cusatura dreapta este folosita pentru crearea cusaturilor si ...

Descriere


Brother RH127VP2

Masina de cusut BROTHER RH127VP2Noua masina de cusut RH127 (similar cu Brother BN27) este un model electro-mecanic performant, care executa 27 tipuri de cusaturi utilitare si decorative, butoniera automata intr-un pas. Are functiuni de reglare atat a lungimii pasului cat si a latimii cusaturii, incarcarea facila a suveicii orizontale cu “quick-set bobbin” si sistem de introducere rapida a atei in ac.Cusaturile masinii: Cusatura dreapta este folosita pentru crearea cusaturilor simple si usoare. (modelul 2, 20,15); Cusatura in zig-zag; Cusatura de tiv invizibila o puteti folosi pentru a coase marginea unei lucrari, cum ar fi tivul unei perechi de pantaloni (modelul 4,7); Cusatura de tiv scoica o puteti folosi pentru a realiza cusaturi picor (cu aspect de dantela) pe marginea materialelor subtiri. (modelul 5); Cusatura elastica o puteti folosi pentru petecire, pentru coaserea elasticului sau unirea materialelor. (modelul 6); Cusatura cu actiune dubla este folosita pentru unirea a doua bucati de material. (modelul 9, 10, 11, 29, 24); Cusatura de inchidere este folosita pentru a uni doua bucati de material lasand un spatiu intre marginile acestora. Ca ca scoateti in evidenta aceasta cusatura puteti folosi o ata mai groasa. (modelul 22, 23, 27, 28); Cusatura de surfilare se realizeaza pe marginea materialului pentru ca aceasta sa nu se destrame sau poate fi folosita pentru imbinarea a doua materiale elastice (modelul 12, 22, 17, 23, 18, 25, 20); Cusatura pana o puteti folosi ca si cusatura decorativa la vedere atunci cand brodati sau cand tiviti paturi, fete de masa sau draperii. ( modelul 19, 24); Cusatura tripla elastica in zig-zag o puteti folosi pentru a coase materiale elastice grele, dar mai poate fi folosita ca si cusatura decorativa. (modelul 16, 21); Cusatura decorativa o puteti folosi ca si cusatura la vedere decorativa si pentru brodare. (modelul 8, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 26).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother RH127VP2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother RH127VP2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.