Brother MFC-9570CDW

de la 5 400.00 lei (9 magazine)
MFC-L9570CDW Imprimantă multifuncțională all-in-one profesională laser color, cu funcție duplex și posibilități de alimentare avansate. Lucrați mai eficient de pe ecranul tactil sau folosind conexiunea NFC. Posibilitățile multiple de alimentare sunt punctul forte al acestui model. Având posibilitatea de a adăuga mai multe tăvi opționale, reduceți timpul dedicat alimentării cu hârtie iar echipamentul funcționează pentru mai mult timp. Având ...

Descriere


Brother MFC-9570CDW

MFC-L9570CDW

Imprimantă multifuncțională all-in-one profesională laser color, cu funcție duplex și posibilități de alimentare avansate. Lucrați mai eficient de pe ecranul tactil sau folosind conexiunea NFC.

Posibilitățile multiple de alimentare sunt punctul forte al acestui model. Având posibilitatea de a adăuga mai multe tăvi opționale, reduceți timpul dedicat alimentării cu hârtie iar echipamentul funcționează pentru mai mult timp. Având viteze impresionante de imprimare și scanare, vă puteți bizui pe MFC-L9570CDW în orice birou.

Funcții

  • Viteză de imprimare de până la 31ppm color & mono
  • Scanare duplex color & mono de 100ipm
  • Ecran color tactil de 17,6cm
  • Conexiuni USB, wireless și cu fir Gigabit
  • NFC (pentru imprimare mobilă & autentificare cu card)
  • Tonere inbox de până la 6,500 pagini negru, cyan, magenta & galben

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother MFC-9570CDW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother MFC-9570CDW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.