Brother KD40S

de la 1 100.00 lei (5 magazine)
Noul model Brother KD40S cu 40 de cusaturi are tot ce va puteti dori pentru a duce creativitatea proiectelor de cusut la nivelul urmator. Masina este dedicata incepatorilor care simt nevoia unei masini mai complexe care sa ofere mai mult suport pentru coasere. Brother KD40S exact asta face cu ajutorul butonului start/stop, butonul de reglare a vitezei, sistemul de infilare sau cele 5 tipuri de butoniere automate. Specificatii: Personalizarea masinii ...

Descriere


Brother KD40S

Noul model Brother KD40S cu 40 de cusaturi are tot ce va puteti dori pentru a duce creativitatea proiectelor de cusut la nivelul urmator. Masina este dedicata incepatorilor care simt nevoia unei masini mai complexe care sa ofere mai mult suport pentru coasere. Brother KD40S exact asta face cu ajutorul butonului start/stop, butonul de reglare a vitezei, sistemul de infilare sau cele 5 tipuri de butoniere automate.


Specificatii:

  • Personalizarea masinii

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother KD40S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother KD40S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.