Brother Imprimanta de etichete TJ-4020TN 203DPI - TJ4020TNZ1

de la 4 945.46 lei (2 magazine)
Descriere Imprimanta termica Brother TJ-4020TN Brother TJ-4020TN  este o imprimanta termica industriala usor de utilizat si foarte performanta. Dispozitivul are o amprenta redusa si o constructie solida, din metal, potrivita solicitarilor din mediul industrial si care asigura operare neintrerupta. Aceasta imprimanta industriala de etichete ofera performante de top, pe care va puteti baza chiar si atunci cand aveti volume mari de imprimare.  TJ-4020TN  a f ...

Descriere


Brother Imprimanta de etichete TJ-4020TN 203DPI - TJ4020TNZ1

Descriere

Imprimanta termica Brother TJ-4020TN

Brother TJ-4020TN este o imprimanta termica industriala usor de utilizat si foarte performanta. Dispozitivul are o amprenta redusa si o constructie solida, din metal, potrivita solicitarilor din mediul industrial si care asigura operare neintrerupta.
Aceasta imprimanta industriala de etichete ofera performante de top, pe care va puteti baza chiar si atunci cand aveti volume mari de imprimare. TJ-4020TN a fost proiectat pentru a minimiza timpii morti si a asigura o productivitate maxima, datorita vitezei mari de imprimare de pana la 256mm/s, dar si datorita capacitatii de integra consumabile de mari dimensiuni. 


Principalele caracteristici ale imprimantei de etichete Brother TJ-4020TN:

✔ Imprima la o rezolutie de 203DPI cu viteze de pana la 256mm/s
✔ Iluminare LED pentru a indica statusul imprimantei si 2 butoane de control
✔ Compatibila cu limbajele de comunicare: FBPL-EZD (EPL2, ZPL2, DPL)
✔ Poate integra role de etichete cu o lungime de pana 450m
✔ Optiuni de conectivitate avansata: USB, USB Host, Serial si Ethernet
✔ Compatibila cu diverse dispozitive si sisteme de operare: Windows, MacOS, Linux, iOS si Android
✔ Vine insotita de un software pentru design-ul etichetelor: Bartender Ultra Lite Edition


Fiind un echipament fiabil si versatil, imprimanta Brother TJ-4020TN poate imprima in doua moduri, atat direct termic cat si prin transfer termic, tehnologie ce va permite sa utilizati orice tip de consumabil, in functie de necesitatile pe care le aveti fara a mai fi necesara achizitionarea unui alt echipament.


Domeniile recomandate de utilizare ale imprimantei Brother TJ-4020TN sunt:

✔Logistica si curierat
✔Depozitare si distributie
✔Retail

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother Imprimanta de etichete TJ-4020TN 203DPI - TJ4020TNZ1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother Imprimanta de etichete TJ-4020TN 203DPI - TJ4020TNZ1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.