Brother HLL6400DWRF1

de la 2 999.90 lei
(7 magazine)
Produsul HLL6400DWRF1 este descris pe scurt in continuare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati direct, prin email sau telefon. In mediul de lucru actual, intelegem ca organizatiile au cerinte de securitate inalte. Pentru a veni in intampinarea lor, gama L6000 integreaza secure function lock 3.0, 802.1x si Internet Protocol Security (IPsec). De asemenea, gama mai include Print Archive, Secure Reset, Certificate Management si Near field communication (NFC) pe ...

Descriere


Brother HLL6400DWRF1

Produsul HLL6400DWRF1 este descris pe scurt in continuare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati direct, prin email sau telefon. In mediul de lucru actual, intelegem ca organizatiile au cerinte de securitate inalte. Pentru a veni in intampinarea lor, gama L6000 integreaza secure function lock 3.0, 802.1x si Internet Protocol Security (IPsec). De asemenea, gama mai include Print Archive, Secure Reset, Certificate Management si Near field communication (NFC) pentru acces prin autentificare securizata. Gama L6000 este proiectata sa se integreze usor si sa indeplineasca cerintele afacerii dumneavoastra. Compabile cu numeroase servicii si programe de imprimare, Brother Solutions va permite sa maximizati eficienta la imprimare si sa reduceti costurile, adecvate pentru orice nevoi.
 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Brother HLL6400DWRF1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Brother HLL6400DWRF1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.